OurFashion

Erre még most is jut idő - USE ősz/tél 2010

2010.szeptember.02. 09:55

*Bianka*

4 komment

Bizonyára észrevettétek, hogy az elmúlt egy hétben kicsit csökkent a posztok száma, ennek az az oka, hogy Anna most költözött ki Londonba, Melinda pedig elutazott két hétre. Egyedül maradtam egy darabig és a rengeteg munka mellett kevés idő jut a blogra. Tegnap este viszont mérgesen vettem tudomásul, hogy elkészült a USE őszi-téli és mi még nem is posztoltuk. Gyorsan javítom a hibát:

A képeket Perlaki Márton készítette, a sminkért Titkos Berni volt a felelős és a haj pedig Tessa Sheffler műve a Hairclubtól. Az egyik szettbe azonnal beleszerettem, de ha a rózsaszín inget nem is szerzem be, a fekete nadrág biztosan kötelező darabom lesz idén télen! A képeknek nagyon különleges és magával ragadó hangulata van, ami sokban köszönhető a svéd származású modellnek, Idának (Attractive) és az ő szoborszerű tekintetének.

Már előre látom, idén télen a szekrény mélyére hajítjuk a chips fülbevalót, és sorban állunk majd ezért a hosszúkás fazonért...

 

 

 

 

 

Képek forrása: Use unused Facebook oldal

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fashionlover 2010.09.02. 18:31:11

Az utolsó ruci nagyon jól néz ki, de a többiben se találok semmi kivetnivalót kivételesen!!:)

ekszternál 2010.09.05. 11:38:00

ékszerek?? ki készítette? Azért az ilyet nem illik lehagyni, ha már a sminkest és fodrászt is megemlítjük... :)

pandaa 2010.09.05. 14:34:41

jogos,én tervezem és kivitelezem az ékszereket a use nak.ferencz vanda

estica 2010.09.22. 18:24:18

a harmadik összeállítás nagyon tetszik(L)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása