OurFashion

Még utoljára a nyáron

2010.augusztus.31. 11:40

**Anna**

1 komment

Amikor a sztárok nem a vörös szőnyegen pózolnak a kényelmetlen tűsarkú cipőkben, ők is egészen úgy néznek ki, mint bárki más. Végre kiélhetik a saját divathóbortjaikat, aminek az esetek többségében igen kellemes látvány a vége. Nekem személyes kedvenceim ebből a szempontból Withney Port és Dakota Fanning, ők nem csak a reflektorfényben, hanem a mindennapokban is izgalmasan öltözködnek. Ashley Greene vagy Anne Hathaway ruháját azonnal kérem, pont olyan mindkettő, amilyet egész nyáron hajkurásztam. Pánt nélküli, rövid, már önmagában olyan szuper, hogy nem is kell mellé semmi komolyabb kiegészítő. Ezen a nyáron egyértelműen legyőzött mindent a virágminta, a Ray Ban napszemüveg és a vidám, meglepő színűre festett körmök. Szerencsére fantasztikus kalapokat is lehet bárhol beszerezni, ami alá el lehet rejteni egy nem egészen tökéletesre sikeredett frizurát is. A hatalmas karimás, mint amilyet Blake Lively is visel inkább strandra ajánlott, a buszon vagy a villamoson nem nézik ugyanis annyira jó szemmel, ha az ember körül minden irányban szükség van még fél méterre a fejfedő miatt. A panamakalap tökéletes városi használatra is, bár tapasztalataim szerint igazán melegben nem hogy védene, inkább melegít és zavaró. Boldog boldogtalan saruban rótta az utakat, talán még jövő nyáron sem kell elköszönnünk kedvenc szandálunktól. Bár még mindig van egy kicsi a nyárból, egyre fenyegetőbben jön az ősz. Viharok, villámlás és eső egyik pillanatról a másikra, lehet előkészíteni a menő esernyőket.

Hogy ezen a nyáron itthon mi volt a partikon a divattrend, azt a NIVEA Soft Facebook oldalán található fotósorozatból megtudhatod. Kattanj rá te is a nyár utolsó két hetében, és nézd meg, mások miben érezték jól magukat!

Megosztás:
1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fagyees 2010.08.31. 13:45:26

Nem kenyerem a nyelvtannácizás, de egy névben két hiba kicsit soknak tűnik - helyesen: Ashley Greene :)
Egyébként az összeállítás nagyon tetszik :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása