OurFashion

Fashion's Night Out London

2010.augusztus.31. 23:23

**Anna**

3 komment

Mindig is érdekelt milyen egy Fashion’s Night Out, de soha nem voltam a megfelelő időben a megfelelő helyen. Most azonban elérkezni látszik az első alkalom, hogy magam is részt vehessek ezen az eseményen (ugyanis Londonba költöztem 10 hónapra). Tulajdonképpen a budapesti Style Walkers Night is erre az ötletre épül, éjszakai vásárlás, extra programokkal fűszerezve. Este 6-tól 11-ig tart az este, ahol különleges meglepetésekkel várják a vásárolni vágyókat, valamint azokat, akiket egyszerűen csak érdekel a divat.Szeptember 8-án a Vogue szervezésében bemutatók, akciók, tervezők, bulik, és rengetek pezsgő várható, ezen az estén tényleg nem ciki bemenni az eddig csak kirakatból nézegetett helyekre sem. Márkákból sincs hiány, a Topshop, All Saints, Christian Louboutin, Agent Provocateur, Burberry, minden megtalálható a palettán. Ha valakinek van kedve csatlakozni hozzám, csak küldjön egy emailt az ourfashion@vipmail.hu cimre, szivesen találkozok minden Londonban élő magyar divarajongóval.

A részletes program itt lelhető fel: http://fashions-night-out.vogue.co.uk/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agnes szucs · http://www.iiiinspired.blogspot.com/ 2010.08.31. 23:47:04

ez nagyon jó poszt, köszi... gőzöm nem volt eddig, hogy miről is szól ez az egész, azt hittem, hogy valami charity event. érezd jól magad! és remélem, utólag kapunk majd valami "jelentést" az eseményről.
:)
üdv,
á

p.s.: tanulni fogsz Londonban?

LuPuS 2010.09.01. 06:55:21

akkor majd jövőre :)

fashion victim 2010.09.02. 22:54:24

Welcome! :)
En csatlakoznek hozzad ha lehet. Email majd megy a megadott cimre.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása