OurFashion

Kristályplatform

2010.augusztus.15. 20:33

**Anna**

3 komment

Lauren Tannenbaum nem csak izgalmas blogot vezet, ami rendkívül különleges lakberendezési ízléséről árulkodik, hanem egy platform talpú sztriptíz cipőt változtat különleges alkotássá. A mindössze 20 éves amerikai blogger legújabb kreálmánya ez a szegecses variálható csoda, ami ugyan kissé agresszív, de pont ebben rejlik a szépsége. Szerintem simán lepipálja a nagy divatházak néha már unalmas ötleteit, friss és izgalmas, igazi fotózásra való darab. Még mielőtt valaki belekötne: nem, nem hiszem hogy ezt utcára túl sok ember felvenné, de nem is arra született.

A szegecses bőrpántokat egyébként mint ékszer is el tudom képzelni, nagyon jól mutat egymás mellett a fém és az átlátszó üvegfelület.

http://www.indecoroustaste.com/

Megosztás:
3 komment

Címkék: érdekesség cipő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tündérbogyó 2010.08.16. 09:07:10

tényleg izgalmas, tényleg érdekes. bár, elég sokáig kellett nézegetnem, mire megszoktam a látványát. de valami minimalista stílusú editorialban el tudom képzelni.
a blogja meg egyszerűen szerelem.

Tapló Terepjáró · http://taploterep.blog.hu/ 2010.08.16. 20:33:46

használati tárgyakat használhatatlanná tevés "művészete"
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása