OurFashion

Fuss Babar, fuss!

2010.augusztus.03. 09:30

*Bianka*

1 komment

Mielőtt még csizmát készítenének belőled a gonosz Grotesque Shoes tervezői. Már túltettem magam a krokodilon, a pitonon és talán még a cápán is, de az, hogy valakinek van lelke elefántbőr cipőben slattyogni az utcán, számomra érthetetlen. Lehet, hogy rossz emberrel kezdtek, mivel gyerekkorom (és kezdődő felnőtt korom) kedvenc meséje és mesehőse Babar az elefántok királya, aki ha ezt megtudja csúnyán el fog bánni a különös angol divatmárkával. 

A komolytalanságot félretéve a márka sajnos valószínűleg forgalomba hozza az állítólag valódi bőrből (nem emiatt leölt elefánokból) készült termékeit. Amit  Londonban, Berlinben, Párizsban, Barcelonában, Tokióban, Los Angelesben, Koppenhágában, Moszkvában és Hong-Kongban vásárolhatnak majd meg a szívtelen miliárdosok, akiknek nem volt gyerekkoruk.

Vagy lehet hogy az egész egy nagy médiahekk és műanyagból készültek a csizmák?

 

Megosztás:
1 komment

Címkék: cipő csizma

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fashionlover 2010.08.08. 11:05:37

A képeket elnézve valódinak tűnik, és nem műanyagnak...:/
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása