OurFashion

Love or Hate? - BUGS

2010.július.20. 11:27

*Bianka*

0 komment

Őszinte leszek most veletek az, hogy még nem írtam a BUGS-ról a sok rohanás miatt van. Sokszor elkezdtem, hiszen már korán felfedeztem ezeket a dekoratív bogarakat Mojzes Dóra kollekciójában, de valahogy mindig félbemaradt mert el kellett rohannom valahova.

Múlthéten azonban kaptunk egy levelet, tele képekkel és információkkal a Kiss Bence Ádám által tervezett kiegészítőkről, és elfogott a lelkiismeret furdalás. Elkezdtem olvasni a sajtóanyagot, és néhány mondat nagyon meglepett, szóval következzen most egy kis összefoglalás a BUG legérdekesebb tulajdonságáról:

  • A BUG egy origami technikával készült bogár formájú ékszer, mely digitális hőmérsékletmérő szenzort tartalmaz. Bekapcsolás után a BUG 30 másodpercenként villog és csatol vissza fényeket, melyek színe az aktuális hőmérséklet függvényében megváltozik.

 

 

  • A BUG beépített LED-je az aktuális hőmérséklet függvényében, helyiérték szerint ad ki fényjeleket, például ha két magenta és hat zöld villanást látunk, az +26°C-ot jelent, míg fagypont alatt egy kék fényjel -10°C-t, egy piros pedig -1°C-ot jelez.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása