OurFashion

Arcok a magyar divatéletből

2010.július.19. 10:07

**Anna**

6 komment

Koch Balázs, fotós

 

Kor: 27
 
Jelenlegi lakhely: Bicske
 
Jelenlegi munka/munkahely: Budapest, saját műterem
 
Honlap :www.balazskoch.com
 
Legelső munkád/munkahelyed:
Almási Csabi mellett asszisztenskedtem. Így mellette sokat tanultam az alapokról, és a kisebb
fotózásokat már rám merte bízni, talán ezek voltak az el
voltak.
 
Eddigi legkedvesebb munkád/munkahelyed:
Legkedvesebb munkám: általában azokat a saját projecteket szeretem igazán amiket magunknak csinálunk. Amikor csak a saját elvárásainknak kell megfelelni. Ez nem feltétlenül könnyű, de mindenképp inspiráló.
Legkedvesebb munkahelyem pedig Lábady István mellett volt. Nehány hónapig asszisztáltam csak neki, de ez alatt a rövid idő alatt is nagyon sokat tanultam tőle. Emberileg is és szakmailag is sokat fejlődtem mellette!
 
Hogyan kezdtél el divattal foglalkozni?
Az egyetemen PR szakirányon voltam, amit nagyon szerettem. De egy idő után érdekelni kezdett az elmélet mellett a reklamtervezés gyakorlati, kreatív oldala is. Így kezdtem fotózni. Aztán a reklámból divat lett...
 
Honnan nyersz inspirációt a munkádhoz?
Mindenhonnan. A hétköznapokból. Az utcán sétálva figyelem az embereket.
De nagyon szeretem a mozit is. Szerencsés helyzetben vagyok, mert számomra akkor is lehet izgalmas egy film, ha nincsenek benne világmegváltó gondolatok. Ilyenkor jobban figyelek a fényekre, a hangulatokra, a technikai megoldásokra. Ezek számomra ugyanolyan fontosak és izgalmasak tudnak lenni. Szeretem például Wong Kar-Wai (My Blueberry Nights) vagy Catherine Hardwicke (Thirteen, The Nativity Story, Twilight – első része!!! – ez például tipikusan az a film, aminek a látványvilága képes elfeledtetni velem az amúgy nagyon banális és buta történetet!) filmjeit.
 
Mit tartasz eddigi legnagyobb sikerednek?
Korainak érzem még sikerekről beszélni. Jó érzés, ha a fotózás végén elégedett vagyok a képekkel és még jobb, ha a megrendelő is az! Ez már siker!
 
Mi a legnagyobb vágyad az életedben?
Utazni és fotózni. Divatot.
 
Szerinted hogyan öltözködnek a magyar fiatalok?
Egyre jobban. Általánosságban mintha a 20 év alattiak bátrabbak lennének.
 
Melyik divatmagazint ajánlanád a divatrajongóknak?
W, V, Metal, Self Service, Tush...sok van...
 
+ 1 kérdés csak Neked:
Ki az a világhíres modell, akivel nagyon szeretnél egyszer együtt dolgozni?
Ezen így még soha sem gondolkodtam. Szeretek szép lányokat fotózni. Nem kell, hogy
világhíres legyen. Elég, ha számomra izgalmas.

 

Balázs kedvenc divatfotója másoktól

Mikael Jansson fotója Dariarol a 2010 májusi Interview magazinban. Szexi, izgalmas és jól összerakott fotó!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Saját kedvenc munka
Ritkán vagyok elégedett a saját képeimmel, de ez egy kedves es jó hangulatú fotózás volt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micimacko007 2010.07.19. 10:27:20

nem ertem miert nem csinaltok valami erdekeset...az osszes szaraz info amit itt talalok ,strange blogon meg a tobbi magyar blogban 2-3 hettel korabban megjelenik...az hogy lenyultatok a mash juicytol a "tehetseges" fiatalokrol szolo rovatot (mar amennyire tehetseges..)....hat congrats..tenyleg nem ertem miert kell a magyar blogoktol lenyulni mindent nagy kesessel ahelyett hogy kerestek valami ujdonsagot..

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2010.07.19. 11:41:24

@the bubba: köszönjük az észrevételedet! az egekbe szökő olvasottságunk nem támasztja alá az észrevételeidet, és hozzátenném, hogy attól,hogy a mashkulture meginterjúvol magyar tehetségeket, nem védették le az interjú tevékenységét, nem jelenti azt, hogy másnak ehez nincs joga, így mi is, mint és rengeteg másik blog és lap meg is tesszük.

Bernie_Madoff · http://www.burzsuj.blog.hu 2010.07.19. 12:16:00

@the bubba: az ilyen kommenteket sose értettem. Minek olvasod ezt a blogot, pláne minek okoskodsz ilyen kommentekben, ha ennyire gáznak tartod? Olvass mash-t, és mindenki boldog lesz!

micimacko007 2010.07.20. 10:14:22

@*Bianka*: ez csak egy eszrevetel,kritika stb..el kell fogadni..lehet millioan olvassaka blogod de nem kaptok vissza sok visszajelzest gondolom

micimacko007 2010.07.20. 10:16:16

@Bernie_Madoff: egybol megy az ugatas mert megbantottak a haverodat.."akkor olvass mast" ..LOL..szeretem az our fashiont,kulonben nem irtam volna mert csak nem olvasnam es ennyi..csak sok a regi info benne ami tobb hete megjelent mar strangen stb,es tudom hogy ezt a blogot sokan olvassak,jo lenne ha jobban frissulne stb..ezzel mi a baj

beryl 2010.07.20. 21:17:04

szimpi srác, tetszik a képe is
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása