OurFashion

Tobzódunk a divatos autókban!

2010.július.16. 12:14

*Bianka*

0 komment

Pár éve még kuriózumnak számított ha egy divattervező egy prémium kategóriás márkának speciális autót tervezett. Aztán Jordi Labanda törte meg a luxusnak számító trendet, amikor menő Nissan Micrákat tervezett viszonylag elérhető áron.

Manapság már minden harmadik divatháznak van valami általuk tervezett autója. Autó márkák terén a legszorgalmasabb a MINI márka, de megérkezett új vetélytársa a DS3 Citroen is.

A MINI most éppen három tervezőt kért meg, hogy három autótípusát varázsolja különlegesre. DVF az egyszerű MINI-t, a Calvin Klein divatház az új Countryman-t Kenneth Cole pedig a mindenki által áhított cabriót vette kezelésbe. 

Eközben Franciaországban készül az YSL DS3. Már-már választani is nehéz, de én akkor is kivárom, hogy valami olasz tervező egy Fiat 500-ast vegyen kezelésbe.

Ti melyiket választanátok?

Megosztás:
0 komment

Címkék: mini autó ysl calvin klein dvf

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása