OurFashion

Hőségriadó

2010.július.16. 13:53

**Anna**

4 komment

Ezt a mostani hőmérsékletet csak nagyon kevés helyen lehet elviselni, akinek van lehetőssége távozzon a városból amilyen gyorsan csak lehet. Megoldás a melegre egy légkondicionálóval rendelkező lakás, egy sötét pince, vagy egy vízparti nyaralás. Ha nem néznének furcsán, én biztosan fürdőruhában szaladgálnék ebben a betondzsungelben, még a leglengébb pólót is eszeveszetten tépném le magamról. Túlélési tippek: ásványvíz folyamatos jelenléte a táskánkban, minél rövidebb nadrág (persze a megfelelő önkritikával párosítva), naptej még a városban is, valamint menekülés az árnyékba a gonosz UV sugarak elől.

Nézz be Siófokon a Coke Clubba a legtrendibb szerelésedben, hogy Téged is lencsevégre kapjon a NIVEA fotósa. Utána kattints a NIVEA Soft facebook oldalára, gyűjtsd be a legtöbb szavazatot, és zsebeld be hetente a tervezők által megálmodott NUBU kendők egyikét! Legyél Te a legdivatosabb Soft-lány! Katt ide a részletekért!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingvinszörny 2010.07.14. 14:09:27

Megkérdezhetem, hogy ezt a bikinit hol lehet megvenni? :-)

Domesticdragon · http://domesticdragon.blogspot.com/ 2010.07.14. 16:28:33

itthon dolgozom:napközben elsötétített műhelyben vedelem a jeges teát,délutánonként meg kifekszem a kertbe napozni-egyikhez sem kell sok ruha!!

beryl 2010.07.16. 20:00:00

Anna, nagyon szép ez az összeállítás. köszi :)

Fashionlover 2010.07.18. 18:42:32

Óóó az a táska nagyon bejövős!! Lehetne tudni mi micsoda??:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása