OurFashion

Love or Hate? - Szakállas férfiak

2010.június.28. 13:48

*Bianka*

6 komment

Végre, végre valami más a kifutókon! Igaz, hogy a Jean Paul Gaultier divatbemutatóin a modellek gyakran úgy néztek ki, mint Tom Hanks a Számkivetettben, mégis úgy érzi az ember, hogy végre történt valami a kifutókon.

Én imádom, ha a barátom borostás, és ha nem is vagyok oda a szakállakért, mégis örülök, hogy nem csak a csupasz fiukák taroltak idén a Milánói Divathéten.

Nektek, hogy tetszenek?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agnes szucs · http://www.iiiinspired.blogspot.com/ 2010.06.28. 14:43:29

a ruhák nagyon szépek.
a fickó nem az esetem, de a változatosság miatt mindenképpen jó választás ő is.
:)
szucs

lambada 2010.06.28. 14:51:09

Jesus Christ! Mintha Názáretben lennénk... egyébként legalább nem úgy néznek ki mint a 12 éves kislányok. A ruhák jók!
L.

luellla 2010.06.28. 17:51:45

szerintem alapjábavéve nem túl guszta dolog a szakáll, sőt még csak praktikusnak se mondható....viszont 2 ember tudok, akiknek veszett jól áll, az egyik Patrick Petitjean modell ( a h&m tavaly őszi piroslevélhullatós karen elsonos kampányából lehet ismerős; szakűll, nagy kötött pulcsik stb), a másik Egyedi Petya, Isten Háta Mögött és Óriás basszeros/énekes, aki meg hát ritka szexi még így is (:

másokon főleg a pfff... kategóriába tartozik, de biztos van olyan kollekció (pl a h&m őszije) amihez végül is illik egy szakállas modell

katarocks 2010.06.28. 21:18:30

én csak az utolsó képen háttal lévő pasira tudok koncentrálni :S fúúj. olyan az a cucc rajta, mintha a Prada idén tavaszi kollekciójából vette volna magára, a nőiből.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása