OurFashion

Elrettentő példa - A Smith család

2010.június.11. 13:00

**Anna**

13 komment

A családfő, Will Smith teljesen normális szerelésben sunyin megbúvik bohócnak öltöztetett gyerekei mögött, a Karate kölyök bemutatóján. A kedves feleség a majdnem ízléstelen kategóriába tartozik, de a porontyokhoz képest még nagyon amatőr. A kisfiú Jackosra vette a figurát ezzel a piros (nem találok szavakat mennyire iszonyú) zakóval, a hozzá tartozó arckifejezés hűen tükrözi a véleményét saját magáról...A húga, Willow, aki szintén színészi babérokra tör, talán még Jaden összeállítását is felülmúlja. Leopárdminta, szatén, gettólánc, katonai bakancs, mindent ráaggattak erre a gyerekre, amit csak hirtelen találtak. Egyszerűen túl sok. Nem értem, hol van ilyenkor a jól fizetett stylist? Tökéletes pálda arra, hogyan tud valaki majmot csinálni a gyerekeiből.

Acting dynasty: Left to right, Jaden Smith, Trey Smith, Willow Smith, Will Smith and wife actress Jada Pinkett Smithat the premiere of The Karate KidWillow Smith and mother actress Jada Pinkett SmithKung Fu kicks: Willow Smith and mother actress Jada Pinkett Smith pose together while Jaden Smith and on/off-screen teacher Jackie Chan are pictured

Megosztás:
13 komment

Címkék: elrettentő példa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2010.06.11. 13:37:42

"A kedves feleség a majdnem ízléstelen kategóriába tartozik..." :
A Rafael Cennamo ruha + Pierre Hardy cipő sem segít rajta , ha egymaga lenen akkor oké? , de így a családi fotó remélhetőleg bekerül az év "legsz_rabb színész család bevonulás" albumba.

Itt is igazolja magát Armani egyik (talán a legismertebb) idézete:
"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia."

fernanda 2010.06.11. 15:18:19

Hát szerintem meg egyáltalán nem gáz, főként nem elrettentő! A mai (divat)világban MINDEN megengedett! Jaden ruhája nem szokványos, na de hogy ízléstelen lenne?! (Bezzeg Charlotte Olympia leopárdmintás cipője az már aztán veszett vagány és ízléses, ugye?) A gyerekek meg keresik a stílusukat, igen, nekik a szüleik miatt már ezt jóval korábban el kell kezdeniük, és minél extravagánsabb, annál jobb. (Nem azt mondom, hogy nekem tetszik, de felháborított ez a hangnem.) Abszolút nem értek egyet ezzel a cikkel, miért kell őket fikázni, amikor minden más sz@rt meg istenítesz amúgy?! Érdekes... Bocs, ezt de most meg kellett "védenem" a Smith családot.

LuPuS 2010.06.11. 15:58:58

@fernanda: gáz nem gáz kategória.

Az az érdekes,hogy a szüleik nem igazán foglalkoznak azzal,hogy a gyermekük, hogy nézni nem csak ott hanem itthon is.(PERSZE itt mondhatjuk, hagyni kell a gyereket kibontakozni,hogy megtalálja önmagát)

Az igazán szenvedő gyermek SURI, mert reá anyu rápakol mindent (úgy nő fel, hogy neki minden jár és azt meg is kapja),igaz azért odafigyel, hogy annyira ne legyen elrettentő.

Ne legyen igazam, hogy 15 évesen a második abortusza után éppen a drog elvonóból tér haza, szerető fűtermesztő szörfős kedveséhez

papertiger (törölt) 2010.06.11. 18:20:39

Ha nagyon szigorúak akarunk lenni Willow összeállítására mondhatnánk 1-2 nem éppen szép jelzőt, de szerintem ez egy 10éves(!) kislánynak totál megengedhető.
A kisfiú is rendben van.. nem kell itt túlzásokba esni. Anyuci meg csak azzal lóg ki, hogy kicsit túlöltözte a többieket... Arany ruha, arany cipő, apró fülbevaló. Totál nem ízléstelen :/

Erről a postról csak annyit, hogy erőltetett. Látszik, hogy ez is csak egy "muszáj már valamit írni" cikk...

Eki 2010.06.11. 20:34:42

Szerintem az arany összeállítással semmi baj nincs. A kislány (lány egyáltalán??:D) hajával viszont annál inkább. Mi a sz@rt csináltak a fejével szegénynek?!

Fashionlover 2010.06.11. 21:12:47

Hát kövezzetek meg de nekem nincs ezzel semmi bajom, nálam nem veri ki a biztosítékot...

serenna 2010.06.11. 23:39:34

@Fashionlover:
Basszus azt hittem, hogy én vagyok béna, hogy különösebben semmi bajom ezekkel az öltözékekkel.
Jó lehet a mama kicsit túl öltözte az eseményt és nem is erre a film bemutatóra kellett volna felvennie ezt a ruhát, de végül is szépen illeszkedik a bőre színéhez a ruha színe, és nincs agyon ékszerezve, hogy közönséges lenne. (hirtelen vmiért terminátor érzésem lett) A gyerekek, oké megjelenek a médiában de kit érdekel, ha meg tehetik, hogy próbálgassák magukat, hát miért ne tennék?! Még csak tizenévesek, ki ne követet volna el akkor bakit?! Mondjuk nekem inkább az ciki, hogy a kislányt simán fiúnak néztem az első képen. És kövezetek meg de mintha a kislány nadrágjának a színe harmonizálna a mamájának a ruhájával.
Jakie Chan ruhájának a színe nagyon tetszik.:$

papertiger (törölt) 2010.06.12. 00:03:28

@serenna:
Első ránézésre a kislányt én is fiúnak néztem :D ... de így elnézegetve csak nem egy mini-Rihanna?

parfümblog · http://parfum.blog.hu 2010.06.12. 10:18:51

A kislány tiszta Rihanna..egyébkéknt tényleg too much...

rábavölgyi 2010.06.12. 21:34:50

@fernanda: Egyetértek, nekem a kiscsaj haja még tetszik is... Jól beleillene Tim Hartley 2010-es kollekciójába.

odettt 2010.06.14. 00:46:23

valóban, egyik kölyök se egy Suri Cruise.

Murphyyy 2010.06.16. 19:07:55

Elrettentő?? szerintem egyáltalán nem.. Jaden vagány, a kiscsaj tényleg rihannás, a nagyobb sráccal sincs semmi gond az ééégvilágon. Willt bírom, a feleségén max picit sok az arany de semmi gond nincs ezzel a fotóval..sőt..szerény véleményem szerint tök aranyosak így együtt. Miért baj, ha picit extravagánsan ünneplik meg, hogy a kissrác is színész lett.. Még a filmet is várom egy ideje :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása