OurFashion

Programajánló: KREA divatbemutató és party

2010.június.04. 13:32

*Bianka*

1 komment

A tanév végét a KREA iskola divatbemutatóval és partival ünnepli! 2010. június 18-án, pénteken az U26 clubshopban megrendezendő divatbemutatón az idén diplomázó hallgatók kollekciói mellett a tavaly végzettek új öltözékei és az elsős-másodikosok ruhaobjektjei is láthatók lesznek.

A KREA három idén diplomázó divattervező szakos diákja már most komoly elismerést tudhat maga mögött. Az ANNAEVA tervezőpárosa az idei Fashion Awards gálán az Év Fiatal Divattervezője lett. A lányok egy kisszériás női finomkollekcióval rukkoltak elő tanulmányaik lezárásaként, melyet a filmnoir, a képregények és a 40-es 50-es évek divatjának találkozása inspirált. A másik divattervező szakos hallgató, Dudás Judit, a 2008-ban Pekingben megrendezett nemzetközi Triumph Inspiration Awardon egyedüli magyarként nyert díjat. Legújabb férfiöltözékeiben a klasszikus vonalak keverednek új szabásmintákkal és búzakalász ihlette mintanyomat jelenik meg az anyagon.

A tavaly végzett KREÁsok a 2010 tavasz-nyári szezonra készültek öltözékeikkel: Polonszki Tünde kollekciója a napsütötte tengerpart hangulatát idézi, a ruhák fodrai a homok és a tenger hullámaira emlékeztetnek. Ugyancsak az aktuális szezonra jelentkezik az Imago Mundi tervezőpárosának női kollekciója, amelyet az anatómia inspirált; a klasszikus fekete mellett a csontszínű és az emberi húst idéző pinkpiros ruhákat az izomkötegeket idéző szabásvonalak, letisztult vonalvezetés és néhol eltúlzott sziluettek jellemzik.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A KREA iskola első és másodéves hallgatói között már most kiemelkedő tehetségek vannak, ezért a szakoktatók úgy döntöttek, hogy a legügyesebbek közülük bemutathatják az általuk tervezett outfiteket. Habár a ruhák többsége nem tartozik a hordató kategóriába, inkább objekteknek tekinthetőek, ezek a darabok is felvonulnak majd a bemutató estéjén.

A közel egyórás show igazán nagyszabású eseménynek ígérkezik, a divatbemutató stábjában részt vesz Tombor Sarolta sminkmester vezette sminkes KREA csapat, és a Hairclub stúdió díjnyertes fodrászok – Snoopy és Gepárd – irányításával. A KREA iskola stylist hallgatóinak munkáival is megismerkedhet a nagyközönség; a divatfotók egész este folyamán megtekinthetők lesznek a kivetítőn.

Kreditek:

Fotó: Viszlay Márk

Styling: Zsenya és Gróf - KREA

Ruha: ANNAEVA

Model: Zoe-Attractive

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mademoisellehenriett · http://beautifulblueberry.blogspot.com/ 2010.06.21. 13:17:07

az első képen az az annaeva ruci nagyon tetszik:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása