OurFashion

Love or Hate? - Süveg a fejeken

2010.május.06. 09:20

*Bianka*

3 komment

Süveg? Hát nem vagyok 100 %-osan biztos benne, hogy így kéne neveznem ezt a formát. Kalap vagy sisak netán? Nem tudom döntsétek el ti.

A lényeg ettől nem változik. Tetszik nektek ez a fejfedő? Kinek áll jobban? Talán Anne Vyalitsyna-nak, aki a májusi Vogue Italiában viseli ezt a különös fazont? A képeket Michelangelo di Battista készítette, és igaz, hogy az editorial az idei sminktrendeket állította fókuszba, mégsem lehet elmenni a süveg mellett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De vizsgáljuk meg több aspektusból is a csúcsos fazont. Hogy áll a férfiaknak? Ezt a List Magazine lapszámából tudhatjuk meg, ahol a Schilling Kolos kalapját viseli Márk, a modell. A képet Csordás Tamás készítette a stylist pedig Molnár Anikó és Botos Dániel volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOVE OR HATE?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micimacko007 2010.05.06. 09:30:45

mostanaban sok hasonlo anyagot lattam, kicsit unalmas

odettt 2010.05.06. 17:22:45

nekem a varjú kell.

Fashionlover 2010.05.07. 08:17:40

Nekem nem tetszik, hate!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása