OurFashion

Makány Márta Tehetségkutató Pályázat

2010.április.27. 13:03

*Bianka*

2 komment

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
A PÁLYÁZATI KIÍRÁS RÉSZLETEI:
 
 
A pályázatot az alábbi területekre hirdetjük meg:
·         divattervezés
·         stylist
·         smink és haj
·         fashion art direction, fotó és videó
 
 
Téma:
A pályázat fő témája az etno stílus újraértelmezése, feldolgozása, kreatív hagyománytisztelete.
Az etno a hagyományos népművészeti elemeket értelmezi újra és teszi maivá. Az irányzat a 20. században lett először felkapott a hagyományos népi motívumok beemelésével. Sokaknak a Hair, a batikolt póló, a nagy virágminta és az elhagyhatatlan tarisznya jut eszébe. Ez azonban mára a múlté, hiszen ez a sokszor perifériára szorult stílus ma megint divat.
A pályázati feladat az etno stílus bemutatása és újraértelmezése a mai korra a technika, technológia, szabás, anyaghasználat, színválasztás és egyéb kreatív megoldások adta lehetőségekkel.
 
Zsűri:
A pályázatot 5 fős szakmai zsűri véleményezi és választja ki a nevezésekből a 3 legjobbat.
A zsűriben a szakma elismert személyiségei vesznek részt.
 
Jelentkezési feltételek:
A pályázatokat a kiíró május 15-ig várja. A maximum 5Mb-os nagyfelbontású alkotásokat/terveket/fotókat „jpg” vagy „pdf” formátumban lehet elküldeni email-ben, vagy ha az anyag meghaladja az 5Mb-ot, CD-n / DVD-n személyesen is benyújthatók a Makány Márta Showroomban május 15-ig minden hétköznap 10 és 16 óra között a Budapest 1054 Báthory utca 18-20. alatt.
A jelentkezésen mindenképp fell kell tüntetni a jelentkező teljes nevét, email címét, telefonszámát és azt, hogy melyik kategóriára jelentkezett.

A döntőbe jutott, kategóriánként három kiválasztott alkotókat május 17-én értesíti ki a pályázat kiírója. A döntős alkotások és alkotók a nyári WAMP-prezentációk résztvevői lesznek.
 
Kontakt:
„Tehetségkutató pályázat” téma-megjelöléssel hr@makanymarta,com
 
Nyeremény:
-        A döntőbe jutott alkotóknak és alkotásoknak média megjelenést biztosítunk.
-        Minden kategória döntősei alkotásaikkal részt vesznek a nyári WAMP-on tartandó prezentációkon (amennyiben az alkotások ilyen formában bemutathatók), ahol lehetőséget kapnak a nagyközönség előtti bemutatkozásra.
-        A divattervezői pályázat esetén Makány Márta gyakornoki lehetőséget ajánlj az első három helyezettnek, valamint a ruhaterveket elkészítésében szakmailag konzultál a nyertesekkel és a Makány Márta Showroom-ban elkészítik minden döntős három legjobb tervét.  
-        A stylist, fodrász és sminkes kategóriákban a nyertes munkákat, ötleteket egy profi csapat segítségével lefotózzák. A fotózáson a pályázat nyertesei aktívan közreműködnek, a profik irányítása alatt. Az elkészült fotókat megkapják a nyertesek és portfoliójukban referenciaként adhatják meg.
-        A műszeti vezető kategória nyertese (attól függően, hogy munkája milyen jellegű) lehetőséget kap, hogy a következő Makány Márta divatbemutatón és egyéb megjelenéseken együtt dologozzon a tervezővel és csapatával (pld. Dömötör Tamás rendező, Tóth-Widamon Máté operatőr, stb.)
 
 

 

Megosztás:
2 komment

Címkék: pályázat makány márta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

odettt 2010.04.27. 14:50:33

és aki nem nyer, az se búsuljon, mert ingyen adott egy csomó ötletet Makányéknak!

raar-pingvin 2010.04.27. 17:58:10

odettt, fején találtad a szöget!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása