OurFashion

Tisztelegj! Irány a katonaság?

2010.április.26. 09:07

*Bianka*

2 komment

Hallottunk már fizetett hirdetésről és PR cikkről. De vajon igaz a pletyka, miszerint Barack Obama legújabb ötlete az, hogy divatmagazinok editorialjaiban reklámozza a hadsereget?

Lankad az amerikaiak lelkesedése a folytonos háborúskodás miatt, de ha valamelyik szupermodellt látják military shortban a Vogue lapjain máris hadba állnak? Állítólag erre számít az amerikai kormány. Az ötlet azonban nem a saját fejükből pattant ki, hiszen rengeteg ilyen anyagot látni az ázsiai kiadású testvérmagazinokban.

Gisele Bündchen jelenleg a korai Vogue oldalain feszít military cuccokban, ezzel is meghozva a kedvet a divathoz és a sorkatonasághoz. A főszerkesztő szerint, már most rengeteg fiatal katonának van a szekrénye a májusi lapszámban megjelent sorozattal kibélelve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ötlet beindította a fantáziát és a török Harper's bazaar is ARMY címlapot dobott a piacra. A Törökországban nagy ismertséget élvező modell Berrak Tuzunatac szintén a májusi lapszámban szerepel a címlapon, itt azonban a stylist kicsit lazábbra vette a katonaruhák fogalmát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vajon valóban elkészül Obama PR editorialja az amerikai Vogue-ban? Kérdés, hogy melyik szupermodellt preferálja majd az amerikai elnök?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fashionlover 2010.04.26. 15:14:44

Egyszerűen fantasztikusan jók ezek a képek!!! Egyből beléjük szerettem!!:)

Domesticdragon · http://domesticdragon.blogspot.com/ 2010.04.26. 21:14:24

Klassz fotók és klassz cuccok!
Mindíg tetszett az egyenruha....
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása