OurFashion

Kyriakos + Kolette

2010.április.19. 09:59

*Bianka*

6 komment

Aki pénteken csak egy negyedórára is betette a lábát a Merlinben rendezett Room partyra az biztos találkozott azzal az úriemberrel, aki fekete harisnyát húzott a fejére, és úgy próbálta élvezni a zenét, és az emberek társaságát (mert inni valószínűleg nem tudott). Azonkívül hogy néhány ember azt hitte, hogy bankrabló nagy hatást nem ért el.

Nem úgy, mint legújabb londoni kedvenceim Kyriakos és Kolette fotói, akik már viszonylag kreatívabbak voltak, hiszen színes, csíkos harisnyát húztak modellük fejére. A képek egyszerűen fantasztikusak, a színek pedig szinte hátborzongatóak.

Ennél több információt sajnos nem tudok mondani, mivel K és K nem ír magáról semmit a honlapján és a neten is keveset találni róluk. DE! Házi feladat, ha valaki talál valami információt, akkor azt küldje el emailben, hiszen a képek megérnek egy kis keresgélést!

Megosztás:
6 komment

Címkék: kyriakos and kolette

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eszbandi 2010.04.19. 10:29:17

ÁÁÁÁÁÁÁ!Fantasztikus képek!Rég nem tetszett enniyre fotó!!!!:-)

Fashionlover 2010.04.19. 21:04:36

Nekem nem tetszik nem tudok mit csinálni de a zsigereim azt mondják h nem!!

LJS 2010.04.20. 09:53:02

Ezek fantasztikusak! Hatalmas Love!! <3
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása