OurFashion

Divatos választások - azaz az OurFashion és az RTL Klub

2010.április.09. 14:38

*Bianka*

0 komment

Mi sem mehetünk el szó nélkül a választások mellett, így örömmel fogadtuk el az RTL Klub megkeresését, miszerint online közvetítést szerveznek az ország legnépszerűbb politikai és szórakoztató blogjaival.

 
Az RTL Klub választási portálja népszerű blogok bevonásával közvetíti a választások éjszakáját. A kereskedelmi televízió az élő választási műsorban is jelentős szerepet szán a blogokon megjelenő véleményeknek. A közvetítést szakmailag a Karmamedia kommunikációs ügynökség támogatja.

Az RTL Klub a legolvasottabb politikai blogokat vonja be az élő televíziós és online közvetítésbe, többek között a Mandinert, a Vastagbőrt, a Konzervatóriumot, a Piros Lapokat és a Hírcsárdát. A kezdeményezéshez nem csupán politikai blogok csatlakoztak, hanem olyan szórakoztató témájú blogok is, mint a városi életmóddal foglalkozó Urbanista, vagy az egyik legnépszerűbb divatblog, az OurFashion, és a Malackaraj gasztroblog. Az RTL Klub kiemelten fontosnak tartotta, hogy olyan bloggereket is felkérjen, akik határon túli témákkal, vallási kérdésekkel vagy regionális hírekkel foglalkoznak. Így kap helyet a közvetítésben a Szótlan szemtanú, az El Mondo vagy a Basahalom Boulevard.

Hármunk közül én közvetítek az OurFashion név alatt, és meglátogatom az este folyamán a két kisebb pártot az MDF-et és az LMP-t is. Ha bármilyen kérdésetek van osszátok meg velem.

Sőt annak még jobban örülnénk ha divattal és stílussal kapcsolatos kérdéseket is gyűjtenétek politikusaink számára. Vajon ki öltözteti őket? Mennyire számít a kampány során a megjelenésük?

KÖSZÖNJÜK A LEHETŐSÉGET ÉS AZ ÖTLETET AZ RTL KLUBNAK!

További információt itt olvashattok a közvetítésről!

Megosztás:
0 komment

Címkék: rtl klub választások 2010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása