OurFashion

A halál ékszerei

2010.április.02. 14:48

**Anna**

2 komment

Giséle Ganne ékszerei nem csupán szépek és különlegesek, hanem egy kissé hátborzongató filozófia is van mögöttük. A virágok finoman tekerednek rá a halál motívumaira, így az összhatás sokkal morbidabb és furcsább lesz, mintha csak egyszerű csillogó koponyákat látnánk. A kollekció alapötlete, inspirációja szinte érdekesebb számomra mint maga a kész termék, végre egy olyan tervező és honlap, aminek elolvasása után valamilyen új információval lettem gazdagabb.

Két fő csapásvonalat követnek a gyűrűk, az egyik kollekció a gyászról, a halálról és annak természetességéről mesél a formákon keresztül. A másik az elválással, a kapcsolatok elhidegüléséről szól, arról, hogy a mai világban hogyan viszonyulnak egymáshoz az emberek. Emellett a tervező visszanyúl motívumokért és gondolatokért a viktoriánus korba, amikor a halált még egészen másként kezelték, kevésbé féltek tőle. Legendák és hiedelmek ihlették ezeket a számomra - a tudatos tartalommal méginkább - csodás ékszereket.

http://giseleganne.com/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fashionlover 2010.04.02. 19:53:15

Egy-kettő tetszik, de annyira nem nyűgöztek le!!!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása