OurFashion

Alíz a Printempsben

2010.március.22. 15:36

**Anna**

4 komment

Az Alíz Csodaországban már kiskoromban is a kedvencem volt, teljesen elvarázsolt az az őrült világ, ahova ez a szőke kislány álmában eljut. Nagyon sok feldolgozása született a történetnek, nekem mindig is az éneklős Disney rajzfilm marad a szívem csücske. Az új Tim Burton filmet már hónapokkal ezelőtt izgatottan vártam, ám sajnos abban csalódnom kellett. Nem is kicsit, a történet sajnos elég bugyutára sikeredett. Nem akarom senkinek elvenni a kedvét, de nem érdemes nagy durranásra számítani. Mostanában bizonyos okok miatt különösen figyelemmel követem Alíz életét a világunkban, így találtam rá a párizsi Printemps áruház tavaszi kirakat-tematikájáta is. A fotókat láttam, de ma kaptam meg a videót is, ami bemutatja, hogyan sikerült a franciáknak berendezni a teadélutánt, vagy Aliz ruháját hogyan gondolták tovább a felkért tervezők.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mucurka 2010.03.22. 17:13:18

Tom Binns Alíz kreációit láttátok már?

SugarPoppy 2010.03.23. 17:09:02

pedig szerintem Tim Burton nagyon jól megcsinálta a saját kis Alíz Csodaországban filmjét lehet eltér az összes többitől de nagyon jó lett

mAsNi 2010.03.24. 08:59:20

A filmmel kapcsolatban egyetértek, szerintem pont a lényeg hiányzott belőle: az őrültség. Pedig Tim Burton képes lett volna elképesztően bizarr filmet összehozni, de nem tette és ezt nagyon sajnálom, mert így számomra csak egyszer nézhetős:(
a régi mese viszont többször:
"boldog nem születésnap"enyém"tiéd" :)
Lewis Carroll világa fantasztikus.

Kóti Rita 2013.05.16. 14:11:35

És az Alíz Csodaországban magnókazetta (az enyém sárga és zöld színekben pompázott) megvan-e valakinek?! Az enyém fogalmam sincs hol lehet :S, de annyira nagyon szerettem!! Mire iskolás lettem kívülről tudtam az egészet. Még hiányosan ugyan, de megvan a szöveg a fejemben még a mesélő intonációja is! Sajnos az ő nevére sem emlékszem, egy hölgy volt. A 90-es évek környékén adhatták ki a kazit. Ha bárki bármilyen információt tud róla, nagyon megköszönöm. Tök klassz lenne, ha majd az én gyerekeim is hallgathatnák azt a nagyon tehetséges mesélőt!! :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása