OurFashion

Magazin ajánló: Haszon Nőknek

2010.március.16. 15:26

*Bianka*

5 komment

Március 12-én megjelent a Haszon Nőknek Magazin első idei lapszáma. Ezt a lapszámot, talán most még szívesebban ajánlom nektek, mint az eddigieket, hiszen gorcső alá vettük a divatipart.

Lássunk pár dolgot, ami biztos, hogy érdekelni fog titeket: :)

  • A Nők a divatiparban című cikkem azt a kezdeti tendenciát mutatja be, amit közgadászok "female economy"-nak hívnak a tengerentúlon. Ezen belül rövid bemutatásra kerül Angela Ahrendts, Donatella Versace, Frida Gianni, Donna Karan, Pascale Mussard és Ali Hewson munkássága is.
  • A címlapsztoriban főszerkesztőnk Bezselics Ildikó S. Hegyi Luciánál, a Je Suis Belle-nél és Konsánszky Dóránál kereste a választ, hogy meddig tart a tervező és hol kezdődik a márka? 
  • Ezenkívül olvashattok interjút F. Dózsa Katalin művészettörténésszel, betekintést nyerhettek az Andrássy úti luxusboltok üzleti hátterébe, megtudhatjátok Panyi Zsuzsitól hogyan kezdte vállakozását.
  • A példakép rovatban pedig Tüdős Klára jelmeztervezőt ismerhetitek meg, aki a 19. század végén díszmagyarba öltöztette egész Európát.
  • Az autóipar és a divatipar összefonódásáról is olvashattok pár édekes felvetést.
  • Végül rengeteg már mellett még húsvéti, argentin recepteket is olvashattok a (most már) Michelin csillagos Costes étteremből!

Reméljük élvezni fogjátok az első idei lapszámot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aradikatta 2010.03.16. 21:53:50

Ez most komoly? Ilyen "cover"-rel akkor se neznem meg az ujsagot ha ingyen osztogatnak.
Mar tudnam soroni is a belso kepek szinvonalat iletve a papir minoseget.
Bocsanat, de ez a velemenyem. Azert mar nem a 70-es evekben vagyunk.

aradikatta 2010.03.16. 21:54:53

Elnezest az elgepelesekert*

jucy4 2010.03.17. 08:27:02

Egyetértek, a témák tényleg érdekesek, de ez a címlap sajnos kritikán aluli :( és pont egy olyan lapszám, ami a divatiparról hivatott szólni...

coco 2010.03.17. 11:00:33

azért a layouton lehetett volna még dolgozni egy kicsit XD

suo tempore 2010.03.17. 17:23:31

a cím kialakítása erősen emlékeztet vmelyik autós apróhirdető újságra

a neve alapján már megörültem,h ez vmi gazdasági újság, de aztán látom,h mégsem
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása