OurFashion

Van egy tippünk, hogy mivel töltsd a hétvégédet - például velünk a Lakástrend&Design kiállításon!

2010.február.28. 18:50

fashionista

1 komment

Lányok, itt a tavasz, süt a nap, kigomboljuk a kabátot, napszemüveget húzunk és végre a város is pezsegni kezdett megújult erővel: a szezon első -és legjelentősebb- eseményének a március 4-7 között zajló 13. Lakástrend & Dizájn kiállítás ígérkezik. Az ország legfontosabb lakberendezési és formatervezési kiállítását idén is a Műcsarnokban rendezik meg, hogy megismerkedhessünk az aktuális enteriőrtrendekkel, amelyeknek a koncepcióját a filmek világa ihlette. Minden nap egy új dizájntrendet mutat be a kiállítás: a hipermenő Manga és a flitterfelhős Showtime mellett engem a legjobban a Hitchcockot idéző Film Noir lakberendezési világa érdekel, és abban is biztos vagyok, hogy Biankának a Granny nosztalgikussága, fehérei, homokszínei és csipkéket idéző áttört mintái lesznek a kedvencei.

De nem csak a fentiek miatt érdemes ellátogatni a kiállításra: ugyanis a nappali programok mellett esténként a divatbemutatók, élő zenei programok és vetítések színesítik a kiállítást:
Szombaton 20 órától a lenyűgöző Konsánszky kollekció bemutatóját nézhetitek meg,
               21-kor Lakatos Márk és Lang Szonja TYRA kollekciója gördülő divatperformance képében elevenedik meg Rolling tones by WERK Akadémia néven.  
A végére hagytam ami a legfontosabb: 22-től itt kerül megrendezésre az OurFashion  második születésnapi bulija is, olyan programpontokkal, mint pédául bloggertársam, Daubner Anna 2010-es tavaszi minikollekciójának bemutatója! További részletek  hamarosan, addig is karikázzátok be pirossal a dátumot a naptárotokban! 

További információkért kattintsatok a program oldalára: www.lakastrend.hu és persze GYERTEK!!  

Megosztás:
1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fashionlover 2010.02.28. 19:30:17

Amúgy is el akartam menni a kiállításra, mert érdekelt, de most már még inkább érik bennem, hogy el is megyek!!:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása