OurFashion

Elrettentő példa: Pete Wentz

2010.február.22. 15:38

fashionista

2 komment

Mindig fenntartással kezelem, amikor egy celeb tervez: vajon elég a híresség neve ahhoz, hogy eladhatóak legyenek a ruhák, és nem kell egy szemernyi tehetség sem? Sajnos a válasz általában igen, de ezért alkalmanként nagyon-nagyon kell erőlködniük a hírességeknek, hiszen ha már maguk a tervek érdektelenek, legalább valamilyen botrány (pl. verekedés a vörös szőnyegen) vagy polgárpukkasztás kell a pillanatnyi népszerűséghez. 

Ennek az iskolapáldája a mai napon Pete Wentz, azaz Mr. Ashlee Simpson, a Fall Out Boy gitárosa, akinek a Clandestine Industries elnevezésű kollekciója a kutyát sem érdekelte volna, ha a végén a 'tervező' nem Hannibal Lectert idézve, kényszerzubbonyban és arcmaszkban gyűjti be az elismerő tapsot.

Így legalább 1-2 divatblog megemlítette a divatbemutatót. Például mi is.

Pete Wenz Clandestine Hannibal

Pete Wenz Clandestine Hannibal Lecter

Forrás: Stylefrizz

 

 

Megosztás:
2 komment

Címkék: elrettentő példa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sorica123 (törölt) 2010.02.22. 20:15:04

Csúcs. Beöltözött a csávó Lecter bácsinak. Ezen kívül valami ötlet? (Hiszen egy divat-sorozatról van szó... Beetető az indusztriálos cím, de még azzal se biztos, hogy képbe vannak, hogy is van az)
Ez az önmegvalósítósdi már régóta visszacsap. Beszélnek róla. Miszerint jajjnemá...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása