OurFashion

Gyász

2010.február.11. 19:40

**Anna**

8 komment

Ma meghalt Alexander McQueen. Londoni lakásához kimentek a mentők, de ekkor már nem tudtak rajta segíteni. Öngyilkos lett a világ egyik legzseniálisabb embere...hogyan történhet ez meg?? Egyenlőre nem tudtam még feldolgozni ezt a tényt. Mert nem "csak" egy ember halt meg, hanem vele együtt azok a munkák, amiket már soha nem fogunk meglátni. Nem lehet pontosan tudni, hogy miért dobta el magától az életet, de állítólag nem tudott megbirkózni a múlt héten történt szomorú eseménnyel, hogy meghalt az édesanyja.

Soha nem gondoltam volna hogy ekkora hatással lesz rám valakinek a halála, akit nem ismerek. Most mégis itt ülök, nem tudom felfogni, hogy nem kerül ki több fantasztikus terv a kezei közül. Gyászol az egész divatvilág, a rajongók és azok akik a példaképüket vesztették ma el.

Megosztás:
8 komment

Címkék: alexander mcqueen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rekike · http://zoomzoom.blog.hu/ 2010.02.11. 19:52:44

Kicsit furcsa érzés..Olyan mintha valóban ismertem volna. :S

mademoisellehenriett · http://beautifulblueberry.blogspot.com/ 2010.02.11. 19:57:40

még mindig nem akarom elhinni... de ugyanezek az érzések kavarognak bennem is, hihetetlen hogy nem lesz többé új mcqueen kollekció... vajon tényleg idegen volt? hiszen ismerjük a munkáit, amik szerintem személyes vallomásoknak is tekinthetünk, hiszen ő maga volt az a rengeteg kreatív és zseniális ruha amit alkotott, nem beszélve a divat bemutatókról (szerintem látványban sokszor leelőzte még gallianot is, pedig azért ő is nagymestere a shownak!)
Anna, szerintem ezért rázott meg mert nem újabb szép teli gyöngyözött estélyiket vagy újabb szép kösztümöket tervezett minden szezonban, hanem valami teljesen újat, mást, egyedit és mindig nyomott hagyott, legalábbis bennem :) rip

LuPuS 2010.02.11. 20:12:00

Mcqueen kollekciók soha többet,a meghökkentő és a hétköznapi életben nehezen használható cipők, a természetből merített alapkoncepciói..

megugrik a PUMA eladása....:(

RIP :(

luellla 2010.02.11. 21:12:47

annyira de annyira nem hiszem el, hogy ennyi volt. az volt az álmom, hogy ha egyszer kijutok a londoni divathétre, akkor a MCQ show lesz az első, amit látnom kell, erre tessék. még mindig nem bírom felfogni, hogy nem lesz több kollekció.
egyébként ezek után valaki tovább meri vinni a céget - az eladások nyilván az egekbe szöknének, bár én nem mernék a helyébe lépni, tényleg még gallianonal is zseniálisabb - vagy végleg bezár a bazár?

FashioNiky 2010.02.11. 21:49:06

Elsőnek egy angol oldalon olvastam.
Teljesen ledöbbentem,azt hittem vicc vagy átverés. Aztán több oldalon láttam, hogy igaz.
De még most sem tudom elhinni!
Nem lesz több kollekció?? Mit viselnek majd a hírességek? :(
Ez az egész annyira szomorú...
Mi készteti rá egy világhírű, tehetséges férfit, hogy eldobja magától az életet?
Annyi mindent tehetett volna még!
Hozzám mindig is nagyon közel álltak a kollekciói, igazatok van, olyan mintha ismerném.
Vajon ki fogja továbbvinni a céget?
Bárki is lesz, nem érhet föl Alexander McQueen-ig.
Bárcsak ott lehetnék a temetésén! :(
R.I.P.
Emlékezünk rá...

rosefleur 2010.02.12. 08:53:35

A Művészet elvesztette egy gyermekét. A gyász sokáig érződik majd.

Minden tiszteletem a tiéd Lee McQueen.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása