OurFashion

Rendhagyó körkérdés - Itt a farsang, áll a bál...

2010.február.04. 09:03

fashionista

18 komment

Észrevétlenül elsuhant a január, és nyakig benne járunk a farsangi és báli szezonban. Aki régóta olvas bennünket, az sejti már, hogy én nem vagyok egy bálozós karakter, viszont a farsangi bulikat imádom. Természetesen itt a klasszikus, jelmezes mulatságokra gondolok. Viszont jelenleg a kreativitásom egy amőbáéval egyenlő, így egy jövő heti buli 'Öltözz híres embernek!' felszólítására még egyetlen ötletem sincs, szóval:

SEGÍSETEK! Melyik híres embernek öltözzek a buliban?

Várom a kreatív, elvont, extrém vagy klasszikus ötleteket a kommentekben. Ezen kívül még áruljátok el nekem:

Báloztok idén? Ha igen, milyen ruhában? Ahogy fent említettem, nem tervezem. De ha lehetőségem lenne rá, akkor ezt az Elie Saab ruhát viselném:

thumb

Farsangi buli? Ha igen, akkor minek öltöztök be? Igen, és csak rajtatok és a kreativitásotokon múlik, hogy mit veszek fel.

Íme a lista, töltögessétek:
Melyik híres embernek öltözzek a buliban?
Báloztok idén? Ha igen, milyen ruhában?
Farsangi buli? Minek öltöztök/öltöznétek be?

 

Megosztás:
18 komment

Címkék: körkérdés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

betonpanda 2010.02.04. 10:16:58

ne lady gaganak..
én Magdi néninek szeretnék egyszer, de asszem ez nem idén lesz már

macimez 2010.02.04. 13:57:22

mondjuk Travis a blink182-ből?(: rengeteg turbo rágós tetkó kéne hozzá de jó móka lenne sztem(:
én sose báloztam még a szalagavatón kívül, nagyon nem is látom értelmét (max a ruha), farsangról még nem tudok de ha mást nem, mindig be lehet öltözni kamionosnak és kurvának..
én mi lennék? mondjuk a bolond kalapos

FashioNiky 2010.02.04. 14:41:00

Szerintem...Mit szólnál Dita Von Teese-hez? Elég felismerhetően pin-up-os a stílusa.
Nem bálozom, bár nagyon szeretnék... Ha mégiscsak, akkor egy gyönyörű, uszályos elefántcsont színű ruhában szeretnék(már ki is néztem 1et), ha meg túl esküvős, azt mondom, menyasszonynak öltöztem :D.
Én még nem tudom, mi leszek, bár már nem ártana :)
Remélem segítettem :)

☺Lili☺ 2010.02.04. 15:57:23

Sienna Millernek, és elmondhatod, hogy aznap a saját tervezésű ruhád van rajtad! :D én legutóbb Nigellának öltöztem, imádták a párnával felturbózott vaskos combjaimat!
Nem bálozom, az tuti, de valami színes, nagyszoknyásat vennék fel, amiben gyönyörűnek érezném magam.
Farsangi buli lesz, de még nem tudom minek öltözöm, mert lehet, hogy nem is kell.

TOMI@ 2010.02.04. 16:02:18

Szerintem Carrynek öltözz a Sex és New Yorkból!!!

Loona1989 2010.02.04. 16:06:20

Én nagyon szeretnék egyszer beöltözni a Kill Billből Elle Driver-nek (Daryl Hannah), amikor a nővéres ruhája van rajta + szemfedő (vagy nem tudom mi ennek a hivatalos neve). Sajnos az én ismerősi körömben nem jellemző a farsangolás. :/

V (V is for vanity) 2010.02.04. 17:25:34

Melyik híres embernek öltözzek a buliban? Ez buli függő és talán pasi felhozatal függő.... Mert,ha hódítás is a cél,akkor valami nem nagyon erőlködősen mindent kipakolós, de határozottan szexi, ha vicces a fiú vagy inkább a buli a lényeg, akkor pedig poénra venni. Mondjuk GG Serena iskolai egyenruhában, lego figura( egyszer láttam ilyet,csak egy sárga papirból kell megcsinálni a fejet és nagyon aranyos), vagy lehet valami kevésbé beöltözős csini ruhás elegáns, diszes maszkkal(lásd. GG első évad:) )ha hires ember,akkor olyan,aki elég jellegzetes: Cher, Madonna (80-as évek style),Marylin Monroe
Báloztok idén? Ha igen, milyen ruhában?Idén nem valószínű,mikor utoljára voltam, tavaly,akkor 50-es évek beli smink,ruha, hátul varrott harisnya, szolid fekete pántnélküli koktélruha
Farsangi buli? Minek öltöztök/öltöznétek be?Beöltözős buli nem jellemző... De,mondjuk szivesen lennék Kleopátra, fekete parókával....

luellla 2010.02.04. 19:12:20

a tavalyi meg az azelőtti szezonban amy winehouse volt a menő, bár idén gondolom több lady gaga lesz mindannyiunk sajnálatára...
én is amyt választanám mert sűrű, hosszú és sötét a hajam és jól meg tudnám csinálni az övét(:
jó ötlet lehet még audrey a breakfast at tiffany's-ból bár jó ruha kell hozzá. én asszem coco chanelt, veronica lake-et, wandát a cry baby-ből vagy valami ilyesmit választanék. az utóbbi kettőt csakis természetes szösziknek.
összegezve '20-50es évek a nyerő jelmezileg

ha már kill bill, akkor gogo a nagy karakter szerintem

LAA 2010.02.04. 20:10:45

Melyik híres embernek öltözzek a buliban?Egyet értek Lady Gagának ne,mert azt szerintem sokan fogják,Madonna tényleg jó ötlet.
Báloztok idén? Ha igen, milyen ruhában?
Nem szoktam,most sem teszem.
Farsangi buli? Minek öltöztök/öltöznétek be?
Hát ha megyek valahova akkor tuti Karl Lagerfeld-nek öltözöm.:D

LJS 2010.02.04. 20:15:27

@luellla: Ne beszélj többes számban... Lady GaGa egy istennő! Amúgy a Carrie-ötlet nekem is tetszik, de azt nehezen lehetne megoldani, h tényleg felismerhető legyen. legyél Nővér a Silent Hillből!

ateesat 2010.02.04. 20:52:57

Grace Kelly, vagy Beyonce...ha vicces akarsz inkább lenni, akkor meg Zalatnay Cini :)esteleg Gábor Zsazsa

rosefleur 2010.02.05. 10:51:16

Ha nem híres embernek kellene, akkor azt mondanám, hogy legyél a Pom-Pom-ból a kislány (csak egy pompom kell a fejedre:) ) és az pont jó lenne mert neked is szőke hajad van... Híres ember, híres ember... Kiszel Tündeként egy fehérnemű szettben XD...Pamela Anderson...
de komolyra véve: szerintam Mae Westnek öltözz
én is megyek farsangi buliba és valószínűleg Morticiának öltözök, legfőképpen azért mert akarok varrni egy olyan ruhát.

rekike · http://zoomzoom.blog.hu/ 2010.02.05. 11:23:47

Melyik híres embernek öltözzek a buliban?
Marylin Monroe, Audrey Hepburn, Amidala hercegnő - én ezeknek öltöztem az eddigi bulikban! :D Idén Dita Von Teese leszek! :) A ruhámat az H&M-ben vettem, csak kissé feltúrbóztam. A bőröm negyon fehér, egy kis púderrel még rásegítek, vörös túzs és paróka. Egyszerű, és nincs olyan ember aki ne ismerné! :) Már várom a farsangi bált! :)

katarocks 2010.02.05. 19:55:04

Melyik híres embernek öltözzek a buliban? Kill Billből bármi, Dita is jó.
Báloztok idén? Ha igen, milyen ruhában? Nem.
Farsangi buli? Minek öltöztök/öltöznétek be? Én nem farsangi buliba fogok beöltözni, hanem a munkahelyemre. ma derült ki, hogy lesz 1 nap, amikor beöltözve kell (lehet) menni. háát, én kész vagyok, hogy mennyire jó. lehet majd szavazni a legjobb ötletre. kill billes jelmezen gondolkozom, de nincs hozzá semmim. tengerész vagy coco chanel lennék, ami hasonló, ha előveszem coco tengerészcsíkos stílusát :) akarok szerezni egy matrózkalapot. vkinek van ötlete, hogy honnan? csak coco-t nem tudom ki ismeri fel, meg a divatikonokat. az audrey hepburn dolog is bejön.

luellla 2010.02.05. 23:16:55

@katarocks: van egy jelmezes/kalapos/tollas bolt a nagymező utcában - kb az ernst múzeum mellett, meg a frankel leóban egy ómama antik nevű boltocska ahol lehet kapni régi ruhákat/ékszereket meg mindenfélét eredeti korokból.
a dita-jelmez kiraly

Domesticdragon · http://domesticdragon.blogspot.com/ 2010.02.06. 19:39:57

Melyik híres embernek öltözzek a buliban?
playboy nyuszinak:o)
Báloztok idén? Ha igen, milyen ruhában?
még nem tudom,de szeretnék az új fűzőmben megjelenni valahol,most készítettem!
Farsangi buli? Minek öltöztök/öltöznétek be?
vámpírnak

Ooorsi 2010.02.07. 08:53:20

Híres ember: Asuka a Star Wars klónok háborúja rajzfilmből. Tulajdonképpen csak kell szerezned egy kék-fehér csíkos rövidgatyát, meg kifesteni az arcod.
Bálba nem, de farsangi buliba megyek, a völegényem leprikónnak, én meg tündérmanónak öltözök majd.

sophie. 2010.02.19. 14:24:13

haha ezekről a kommentekről most az jutott eszembe amit a bajos csajokban mond lindsay lohan, hogy a halloween (itt farsang) az az alkalom, amikor a lányok úgy öltözhetnek kurvának hogy senki nem akadhat fenn ezen :P

én mondjuk nem híres ember leszek, valószínűleg graffitisnek öltözöm mert a barátomtól minden szükséges alapanyagot le tudok nyúlni :P boyfriend jeans (szószerint :) kapucnis szűk kabát, alá csőtop, egy fullcap, aranyékszerek, egy kis festék a kézre, pár kanna és filc, és még relatíve szexi & laza összhatást tudok produkálni, kurvafaktor nélkül :P
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása