OurFashion

Love or Hate? - Jean Paul Gaultier kalapjai

2010.január.30. 15:40

*Bianka*

8 komment

A 2010-es tavaszi Jean Paul Gaultier Haute Couture kollekciónak legfeltűnőbb és legpompásabb darabjai számomra a kalapok voltak. Gaultier úgy nyilatkozott, hogy itt a legfőbb ideje, hogy tavasszal a nők visszatérjenek a kalapokhoz, hiszen az egyik legnőiesebb viseletről van szó.

"Számomra szinte érthetetlen, hogyan felejthettük el ezt a pompás kiegészítőt. Egyre nagyobb szükség van ebben a rohanó világban, hogy a nőiesség előtérbe kerüljön, ehhez remek eszköz a kalap, ami remélem hogy idén tavasszal elengedhetetlen lesz!" - nyilatkozott Gaultier.

Ti szívesen járnátok kalapban idén tavasszal? Milyet választanátok? Én egy hófehér óriás karimájút bármikor elfogadnék.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt a szettet tetőtől talpig elfogadnám. Egyszerűen tökéletes:

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2010.01.30. 21:05:00

a derbyn kívül hová lehet ilyen családi esernyőket felvenni?

Squirrel007 2010.01.30. 21:22:55

Én nagyon-nagyon szívesen! Van is egy nyári, fehér, nagy karimás kalapom, amit nagyon szeretek, mert megvéd a tűző naptól. Viszont ma alig lehet kapni jó minőségű és elfogadható árú kalapot, és egyáltalán kalapot, pedig szerintem nagyon jól néznek ki, igazán nőiesek és praktikusak is lehetnek.

Squirrel007 2010.01.30. 21:24:27

ui: I LOVE Gaultier kalapjai

LuPuS 2010.01.31. 12:11:25

A nőt egy kalap,még nőiesebbé tesz, bár ezeket inkább nagyobb társadalmi eseményekhez gondolnám társítani :
egy délután a Lovin,
egy koktél a Duna parton,
családi piknik a hegyoldalban....

Az a baj,hogy a mai kor hölgyeinek8tiszteelt a kivételnek) megfelelő. ha egy "koton" sapka alól kilóg a "neo lux"-al összefújt haj.

sorica123 (törölt) 2010.01.31. 15:03:43

@LuPuS: és metrót látott-e már belülről az úr? Nem mindenki engedheti meg magának a saját automobilt...! (Azaz próbálna meg valaki felszállni egy ilyen alkalmi esernyőben egy metróra, bosszankodhatna eleget. A fél kocsi. Nyilván vannak direkt városi használatra szánt kiskalapok is, azokat viszont kár, hogy sose hordják a nők, munkahelyre vagy színházba se.)
Amúgy meg a neolux emlegetése valami olyasmi, mint ahogy egy hasonló habitusú ismerősöm minden, reklámban mutogatott terméket per 'vimesdoboz' jellemez? Ilyen márkát ugyanis már darab ideje nem láttam boltban, és különben is nagyon kevesen használnak hajlakkot, mert egy formába fixálja a hajat (= hozzáérsz egy tincshez, megy az egész haj utána).

dorkabolka 2010.01.31. 15:16:24

Nekem is vannak kalapjaim.. Fehér nagy karimájú volt tavaly a Zarában, és csak 5e huf volt, sztem teljesen megérte, nagyon szeretem. Fekete is volt, de nyárra csak a fehér a jobb...

porstein 2010.02.01. 15:36:43

Gyonyoruek. A ruhak is!Es jo lenne kalapot hordani, kezdetnek mondjuk egy egyszeru szalma..

forraiputz 2011.07.24. 20:31:44

Ha valaki tényleg kalapokat keres:
ozmonda.hu

nekem már van néhány :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása