OurFashion

Segíts Haitin Nanushkával!

2010.január.25. 11:03

*Bianka*

5 komment

Idén nem mindennapi szezonvégi kiárusítást tart Nanushka, nem elég, hogy előre hozta a leárazást, és minden termékre 50 % kedvezményt ad, de a befolyt összeg 20 %-át a Haitit ért földrengés áldozatainak megsegítésére küldi a Nemzetközi Vöröskereszten keresztül.

Az akció január 18-án kezdődött és február végéig tart, tehát eljött a legjobb alkalom, hogy beszerezzetek egy Nanushka ruhát, hiszen most a divatmániátokkal segíthettek is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedvencem az akciós kollekcióból:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Infok és fotók: Nanushka Facebook Page

Megosztás:
5 komment

Címkék: akció nanushka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2010.01.25. 13:38:07

shoppingolj Haitiért...most azonnal rohanok másfél millát kinyomni dizájnercuccokra,h segítsek a szegény nyomorultakon!

coco 2010.01.25. 14:52:28

@suo tempore: nem gondolod, hogy rossz a nézőpontod?

szerintem nagyon jó ötlet Nanushkától! arról nem beszélve, hogy nem kerülnek másfél millióba a ruhái. én be fogok nézni a showroomba jövő héten :)

sorica123 (törölt) 2010.01.25. 16:22:01

@suo tempore: ?? Mi ez a kitörés? Arról van szó, hogy egy alapba megy a pénz, ami azoknak megy, akiknek tönkrement a lakóhelye a földrengésben. Nem fogják megkérdezni, hogy melyik cég és mivel gyűjtötte be a pénzt.
Szerintem egyáltalán nem gáz ötlet, sőt, tetszik, pont a coco által vázolt okokból.

LJS 2010.01.25. 21:12:41

Szerintem az alapötlet nem rossz. DE nem 20%ot kéne felajánlaniuk hanem 100%ot. így inkább csak egy gusztustalan reklámfogásnak érzem az egészet. Vhogy így: "támogatjuk őket persze persze, de mi miért nem profitálhatnánk belőle szépen?"

coco 2010.01.26. 08:54:43

@LJS: én máshonnan közelíteném meg. ők ebből élnek, Szandra ruhákat tervez és ad el. Te felajánlottad a fizetésed 100%-át? én is utaltam át egy összeget a Vöröskeresztnek, de nem az egész fizetésemet... én inkább úgy közelíteném ezt meg, hogy egyébként is eladja ezeket a ruhákat, az emberek egyébként is megveszik, és egy részét felajánlja. szerintem ez így korrekt.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása