OurFashion

Blogajánló: A Burzsujok megmondják hol vegyünk használt Guccit!

2010.január.18. 13:18

*Bianka*

1 komment

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A távol-keleti hamisítóknál már csak egyvalamit gyűlölnek jobban a luxusmárkák: az eBay-t, ami lehetőséget ad arra, hogy az egész világon árusíthassák azokat. Valljuk be, mi is morcosak lennénk, ha az évtizedek-évszázadok alatt töménytelen pénzből felépített márkánk logójával kezdenének el árulni a miénkhez elsőre nagyon hasonló holmit, az eredeti termék árának töredékéért. Nem beszélve a vásárlókról, akiket - főleg a tapasztalatlanabbakat - azért olykor zavarba lehet hozni egy-egy termék eredetiségével kapcsolatban. Igaz, olyanok is szép számmal akadnak, akik tudatosan a drága látszatot keresik a lehető legolcsóbban - nos, róluk inkább ne mondjunk semmit.

Aki azonban szeretne jobb áron, esetleg már nem kapható dologhoz hozzájutni, annak mostantól nem kell félnie az átveréstől - legalábbis abban az esetben, ha Guccira fáj a foga. Ma indítja be hivatalosan a Christie’s és a House of Gucci első hivatalos online piacterét, ahová kizárólag többszörösen ellenőrzött eladók kínálhatják portékáikat.

Cikk folytatása az eredeti oldalon. Kattints ide!

Megosztás:
1 komment

Címkék: táska blogajánló gucci

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beryl 2010.01.23. 10:23:17

ez jó nagy bukta lesz
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása