OurFashion

Új év, új táskák 1.

2010.január.11. 12:31

fashionista

0 komment

Amikor keresgélek a blogra a friss hírek és újdonságok között, folyamatosan gyönyörű táskákra bukkanok, de mivel mindig van más, fontosabb téma is, ezek a szépségek rendre a 'kedvencek' mappámban landolnak, majd ott porosodnak hetekig. Ezúton kérek bocsánatot a csaknem feledésbe merült daraboktól, egy közös posztot szentelve nekik.

Nektek melyik tetszik a legjobban a válogatásból?

Küldeném kézimunkaszakkör aktív tagjainak, nagymamáknak és mindenkinek aki unatkozik - a Fendi 'varrd magad' táskáját. A Mezzo Punto egy natúr, bézsszínű alaptáska, amihez kap a kedves vásárló tűt, hímzőfonalat és Fendimintákat is, hogy kiteljesíthesse kreatív vágyálmait.

21-fendi2

 fendi-baguette

Paige Gamble nem tartozik a legismertebb tervezők közé, de ez a csillogó zafírkék pitonbőr táskája a gyönyörű, krémfehér rátétvirágokkal az én szememben sztárrá emelte. Én ezt választanám. 2100 dollárért rendelhető a tervező weboldaláról.

paigegamble_sapphirepython.jpg

Bogyócskás, hegymászóköteles, krémszínű darab örök kislányoknak és bohókás felnőtteknek- természetesen Marc Jacobs munkája. Cuki, vicces és tipikusan Marcos, csak a 1995 dolláros ára tántorít el a beruházástól.

marcjacobs_beadeddaisyshoulderbag.jpg

mjeadbag2.jpgmjeadbag.jpg

Marc Jacobs Jennifer kalitkás táskája csak azért tetszik, mert ötletesnek találtam, ahogy a madármintát valóban bezárja az anyag steppelése. 1195 dollár.

marcjacobs_jenniferbirdcage.jpg

A Gucci és az Unicef összefogása sem újdonság - évről évre szerveznek egy jótékonysági kampányt. Frida Gianni jó érzékkel választotta ki a Michael Roberts által illusztrált 'Snowman in Paradise' nevű gyerekkönyvsorozatot a kreatív tervek alaptémájaként.

Joy bag 1

Forrás: Highsnobette, Bagsnob, Purseblog 

Megosztás:
0 komment

Címkék: táska marc jacobs fendi gucci

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása