OurFashion

Armani Hotel a világ legmagasabb épületében

2010.január.05. 11:28

*Bianka*

1 komment

A 2005-ben alapított Armani Hotels and Resorts a legutóbbi milánói szállódája után március 18-án Dubai - és a világ - legmagasabb épületében, a 828 méter magas felhőkarcolóban a Burdzs Dubajban nyitja meg következő hoteljét. A 160 emeletes épület legtetején található a Giorgio Armani által tervezett enteriőr. A tervező legújabb brandje, hatalmas sikert aratott, akárcsak a korábban alapított Versace vagy Missioni hotelek. A "klasszikusnak mondható" szállodák után hamarosan átadják Egyiptomban az Armani Residens villáit is, ezenkívül Armani Hotelt terveznek még New Yorkba, Shanghajba, Tokioba és Londonba is.

Természetsen az összes hotelben Armani csoki és Giorgio nevével fémjelzett apró ajándékok várakoznak a kispárnákon, hogy a gazdag szállóvendégekben növeljék a márkahűséget.

Forrás: Vogue.co.uk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bRI 2010.01.05. 20:34:16

én is én is én is,menni szeretnék *.*
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása