OurFashion

Szexi szalag

2009.december.08. 21:30

**Anna**

3 komment

Nem vagyok nagy szexizős fehérneműk terén, főként ha fűzőkről van szó. Szúr, viszket, szűk és szorít, ilyen és hasonló emlékeim vannak a csipkés darabokról. Bizos vannak lányok, akik nem feszengenek benne, nem úgy érzik magukat, mintha épp egy C kategóriás film ágyjelenetét vennék fel. A másik fél helyett én tépném le magamról mérgemben...Viszont csodálom azokat a lányokat (én persze leginkább a filmekben látok erre példát) akik hihetetlen természetességgel illegetik magukat a csipke és szaténcsodákban. A Bordelle szalagos kreámányai viszont gyönyörűek, személy szerint engem kezdenek átállítani a "fűzős oldalra", mert azért be kell vallanom, kevés ennél nőiesebb darab van. A második pólóruha a nagy ötletek közül való, ide nekem egyet, így megalkuszom a testet körülölelő szalagokkal.

Mindenkinek ajánlom további nézegetésre: http://www.bordelle.co.uk/collections

 

 

Megosztás:
3 komment

Címkék: fehérnemű

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Domesticdragon · http://domesticdragon.blogspot.com/ 2009.12.08. 21:39:04

Ha utolsónak érzed magad corsette-ben,akkor nézd meg ezeket a csodálatos,kézzel készült darabokat!!!!Isteniek és kényelmesek,igazi hölgynek érzem magad bennük!
www.extil.hu/corset.html

toroanna 2009.12.09. 00:56:57

LOVE LOVE LOVE:) bár ez itt kérdés sem volt!

SugarPoppy 2009.12.09. 10:09:45

wow! ezek gyönyörűek..
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása