OurFashion

Karácsonyi ajándékötletek 1.

2009.november.09. 08:30

*Bianka*

3 komment

A firenzei cipőtervező Salvatore Ferragamo elegáns és sikkes cipői Grace Kelly és Greta Garbo után most egy kicsit a miénk is lehet. Salvatore gyönyörű skicceiből ugyanis a divatház exklúzív papír-irószer kollekciót tervezett a londoni Victoria and Albert Múzeum számra. A naplókra, fényképtartókra és ceruzakészletekre Ferragamo eredeti rajzai vannak rányomtatva.

Szerencsére ha karácsonyra egy divatrajongónak ilyet szeretnénk ajándékozni, nem kell Londonig utaznunk, hiszen a Kreatív Hobby Westendben található üzletében itthon is be lehet szerezni ezeket a különleges darabokat.

Én szívesen fogadom bárkitől karácsonyra ...

 

Ha bármilyen megfizethető karácsonyi, divattal kapcsolatos ajándékötleted van, akkor küldd el az ourfashion@vipmail.hu emailcímre, és mi megosztjuk a többiekkel!

Fotó és információk:

www.kreativhobby.hu

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nutcracker 2009.11.09. 15:39:56

Amindenit, de klassz dolog ez! Sikkes, stílusos, elegáns.... Árakat tudsz esetleg?

beryl 2009.11.14. 08:52:15

én itt vettem 2010-es csudaszép határidőnaplót - Szépségek Kicsiny Boltja - Nádor utca:
www.kozmetikanatura.hu/

meg egy csomó minden mást is...bónuszként még kedvesek is, ritka kombináció

Szépségek kicsiny boltja 2009.11.16. 19:12:14

Kedves Beryl!

Nagyon köszönjük a dícséretet, igazán jól esett. (pláne, hogy a hátunk mögött történt, nem szembe, ami szintén ritkaság:))))
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása