OurFashion

Nők kalapban

2009.november.04. 16:27

**Anna**

1 komment

Azt gondoltam, nem lesz nehéz a rengeteg hiperszuper street style blogon levadászni a kalapot viselő lányokat. Bizony jó nagyot tévedtem, úgy kellett összekaparnom ezt a néhány képet. Azt hittem, csak Magyarországon méltánytalanul mellőzött darab, de a végignézett blogok anyaga azt bizonyítja, hogy külföldön sem szerepel előkelő helyen. Pedig szinte mindenkinek jól áll, az egész öltözetet meglepően egyedivé teszi. Valamiért csak kevesen merik (?) felvenni. Nekem is van több itthon, mégsem mondanám, hogy minden nap abban járok iskolába. Viszont ha vágyom egy új darabra, általában úgysem találok. Vagy a méret nem jó, vagy nem tudom eléggé lehúzni és idétlenül hosszú fejet csinál. De addig nem adom fel, még idén nem találok egy minden szempontból megfelelő tökfödőt.

Megosztás:
1 komment

Címkék: kalap

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2009.11.05. 12:33:58

Anna nem értelek téged,az az érdekes,hogy leszámítva törpe emós világfájdalmas leánykákat,mellettük is szerintem fel lehet mutatni ,már HÖLGY-eket kalapban,idehaza.Budapesten is.

Most a baráti köröm és az ismerőseim aláznak ,mert lecseréltem a sapkámat:

www.rmr-hats.com/Anello-by-Borsalino-408-1-0.html

Azóta együtt vagyunk,az új szerelmemmel:D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása