OurFashion

Chanel lookbook tél 2009-2010

2009.október.30. 11:07

*Bianka*

2 komment

A Chanel 2009-2010-es téli divatbemutatója után kiváncsian vártam a lookbook képeket, de valahogy mégis másra számítottam. A képek nekem nem tükrözik a bemutató hangulatát, hanem annál sokkal jobbak. Olyan mintha Lagerfeld fejében a lookbook készítés idejére alakult volna ki a teljes kép a kollekcióról, és most tudta igazán átadni a ruhák és kollekció üzenetét.

Első ránézésre fotókról Nyikita Mihalkov Etűdök gépzongorára című filmje jutott az eszembe. A ruhák gyönyörűek, a fekete-fehér képek melankólikusak, a"rossz minőség" pedig szinte időutazásra készteti a kép nézőjét. 3 perc nézegetés után már úgy érzem hogy magányosan állok egy pusztában és didergek, mint ahogy valószínűleg a képen szereplő modellek is tették..

Nektek, hogy tetszenek ezek a nem hagyományos lookbook képek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: Fashionising

Megosztás:
2 komment

Címkék: tél karl lagerfeld chanel lookbook

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bRI 2009.10.30. 13:49:16

Aaaaaaa,fantasztikusak,nekem nagyon tetszenek!!!

schroller 2009.11.01. 18:45:19

Ez a super8-as világ gyermekkoromat idézi . Én imádom !
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása