OurFashion

Anja a hazafi, a tervező, a modell

2009.október.28. 21:14

**Anna**

2 komment

Már lassan úgy érzem, csak Mónika vagy Liptai Klaudia hiányzik a celebtervezők közül. Hiszen ki nem avanzsálta még magát designerré?! Mindenki polihisztornak érzi magát. Itthon és külföldön is lassan Dunát (vagy valamilyen más folyót) lehetne rekeszteni a sztárok fejéből kipattant ötletekkel. Anja Rubik is ennek a marketingfogásnak esett áldozatul, a lengyel Quazi cég kérte fel egy kis brainstormingra. El tudom képzelni, mennyire nehéz lehetett megtervezni ezeket a cipőket és táskákat, hiszen teljesen új, formabontó megoldásokkal állt elő (remélem érezhető az irónia). Legalább annyi személyesség rejlik a történetben, hogy Anja saját hazájának tervezte ezeket a világmegváltó darabokat. Most vajon az lesz a következő, hogy a mi nemzeti hősünk, Mihalik Enikő lesz a....hmmm, sajnos hasonló kaliberű magyar ruhabolttal nem tudok előhozakodni. A Tisza cipő legújabb tervezője?

 

Megosztás:
2 komment

Címkék: modell

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bedina74 · http://anyaapagyerekek.blog.hu 2009.10.29. 11:19:32

De csak megtervezte. És ezért leesett neki nem kis money. Akkor már megérte. Neki.

Scheeva 2009.10.30. 18:13:09

Ha jól emléxem Kate Mossnak van egy ugyanilyen képe, mint ez a zöld kabátos, csak ott "God save the Queen" felirattal van a kabát:D Még terveznie se nagyon kellett....jól emlékeztem:i33.tinypic.com/eojmc.jpg
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása