OurFashion

Tarolnak az LV nyuszifülek

2009.október.22. 12:48

*Bianka*

2 komment

A divatbemutatókon kissé mindenki meglepődve és mosolyogva nézte Marc Jacobs a Louis Vuittonnak szánt nyuszifüleit. Már akkor gondolhattuk volna, hogy természetesen kasszasiker lesz a kreatív ötlet, "hiszen minden nő, egy kis nyuszi" - hogy Jacobs-ot idézzem.

Sorra kerülnek a nyuszifülek a különböző nemzetiségű Vogue-ok elejére, és belsejébe és egyre több híresség hordja a különleges kiegészítőt a nyílvánosság előtt is.

Most itt a Halloween és az izgalmas beöltözős bulikon, mi is eszkábálhatunk valami LV-hez hasonló nyuszifület magunknak.

Madonna a nyuszifülek egyik hivatalos nagykövete, hiszen Ő volt a kampány arca. Itt egy werk kép a fotózás egyik szünetéről:

Morgane Dubled a Jalouse szeptemberi számában:

 

Natalia Vodianova az orosz Vogue címlapján és a belső anyagokban:

Sőt már egy logós változat is feltűnt, szintén egy orosz lap szeptemberi számában. Ez kevésbé dekoratív, mint a színes változatok:

Az angol Vogue egy valódi törpenyúllal dobta fe a koncepciót:

A kreatív igazgató kedvenc kiegészítőjében:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ms Groutesque 2009.10.22. 23:06:55

hát...először nem voltam elragadtatva tőle, de tényleg jól működik a fotókon...Natalia a kedvenc, de Morgane is nagyon helyes vele.

Porcelain Doll 2009.10.23. 11:14:19

Sztem a legjobb akkor is a kreatív igazgató:P
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása