OurFashion

Kötelező alapkellékek Halloweenra 1.

2009.október.15. 07:37

*Bianka*

1 komment

Fashionista már feldobta a labdát, hogy megy-e valaki Halloween buliba. Én megyek, mivel az egyik barátnőmnek akkor van születésnapja. A "meghívón" félreérthetetlenül fel volt tüntetve: Beöltözni kötelező!...

...Hát lássuk milyen kellékekből szemezgethetünk:

1. Akik kevésbé bevállalósak, azok általában magukra aggatnak valami töklámpásos polót, zoknit, masnit vagy fülbevalót. De találtam a neten tök formájú sapkát is, ami nagyon praktikus lehet a hidegben.

2. Szintén nem a legmeghökkentőbb szerelés a maszk, de mindenesetre illik az eseményhez. Ha az állarc mellett döntünk akkor a uncsi halálfejes darabok helyett a fekete cicás maszkok inkább kitűnnek a tömegben.

3. Dehát egy igazi vérbeli nő, november első éjszakáin boszorkánynak öltözik. Elengedhetetle n a seprű, a kalap, a fekete összeállítás és a műszempillát se hagyjuk otthon!

4. És akinek van otthon fekete macskája, az csak a kis kedvenccel lesz igazán stilszerű a halloween buliban!

 

Megosztás:
1 komment

Címkék: kiegészítő halloween

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziporka 2009.10.15. 12:14:14

hol lehet cicás maszkot beszerezni? irtó jóE (bár a legegyszerűbb venni fekete kartont és megcsinálni-kivágni, stb).

én 2 éve fekete angyal voltam, hatalmas sikerem volt, tollas angyalszárny, fekete cuccok és ezüst glória-hajpánt, tavaly nem öltöztem be, de idén kéne valami vicces...
még várom az ihletet.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása