OurFashion

Gyerünk a szalmakazalba be! - A Chanel show

2009.október.07. 11:44

fashionista

1 komment

Teljes apátiával néztem a most zajló fashion weekeket. Semmi sem tudott érdekelni, még Maison Martin Margiela távozása a Maison Martin Margielától, és Lindsay Lohan hullagagyi Ungaro kollekciója sem ösztönzött írásra. Egészen addig tartott a közönyöm, amíg a Chanel fantasztikus bemutatóját nem láttam.

British singer Lily Allen performs durin

Hááááááát lányok, ez valami lenyűgöző volt. A Grand Palais-t vidéki hangulatú pajtává alakították, ahol Lily Allen koncertjével vette kezdetét a Show.

A bemutató fénypontját jelentő pillanatokban feltűnt Freja, Lara és Baptiste, akik egy kis szalmakazalban hempergéssel tették emlékezetessé Karl Lagerfeld kivonulását a bemutató után.

Persze voltak gyönyörű ruhák és táskák is, de az atmoszféra emelte a mennyekbe az egészet.

Ahogy látjátok, visszatért a klumpa, és a lilás-bézs körömlakk lesz az jövőre, ami most a jadezöld.

 

Video:

Forrás: Garance Doré, Fashion Copious

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2009.10.09. 18:49:53

lily allen, a ruhák, a farm afol élünk hatás, meg minden lájk kivéve a klumpát! :D az a fekete zakót mellénykével meg kééérem, még akkoris ha nekem tuti nem állna ilyen jól!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása