OurFashion

A legvidámabb bemutató

2009.október.05. 15:39

**Anna**

3 komment

Ha eleged már a monoton képekből végignézted az összes tavaszi kollekciót, és csömöröd van a morcosan bandukoló modellektől, akkor kínálok neked egy kis frissítőt. Sonia Rykiel lánykái ugyanis nem fapofával és olyan "ezt gyorsan letudom" fejjel masíoznak végig a kifutón. Hanem vígan szökdécselnek, tácolnak a zene ütemére, puszikat dobnak a meglepett közönségnek. A tervezőnő bemutatóin mindig fantasztikus a hangulat, mindennél nagyobb vágyam egy ilyen élmény. Már a képek is magával ragadnak, el sem tudom képzelni a 3 dimenziós változatot.

A micisapka stilizálása folytán létrejött kalap-hajpánt tapsért és mosolyért kiált, a napszemüveg a fejemre kívánkozik, az első ruha pedig szólít, nem tehetek ellene semmit. I'm in love!

Megosztás:
3 komment

Címkék: tavasz sonia rykiel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

quika · http://purple-weed.blogspot.com/ 2009.10.05. 23:53:14

Azon kívül, hogy az első csaj úgy néz ki, mint egy hatvanéves, tetszik az ötlet, aranyos kezdeményezés :)

Btw az első és a fekete csipkés ruha szuper!

Eki 2009.10.07. 16:45:41

VVVÉÉÉGREE!!!
Imádom az összes ruhát, abból is kiemelkedően a sárgát, a halványlilát, és a fekete csipke-szerű felsőt.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása