OurFashion

Kristennel ünnepel az Interview magazin

2009.október.03. 17:31

**Anna**

3 komment

A Twilight őrület hatalmas méretet öltött, csak arra a pillanatra vártam, mikor jelenik meg végre valami olyasmi, ami a mi szempontunkból is érdekes. Nem olyan meglepő, hogy a szereplők némelyike időnként divattal foglalkozó lapokban is feltűnik (Taylor Lautner szerepel az e havi Teen Vogue elején), hiszen a gárda szinte csak szép emberekből áll. Most a vadóc és lázadó Kristen Stewart került az októberi Interview magazin címpaljára, valamint a belső oldalakra is jutott durcás arcából elég. Szinte semmilyen szempontból nem illik a fényes és csillogó hollywoodi üdvöskék közé, nem hord derigner cuccokat, leginkább elmosódott sminkben és kockás ingben menekül a rajongók elől. Azonban amint profi sminkesek és stylistok kezei közé kerül, a fotókon egy gyönyörű lány néz vissza. Amióta megszabadították hosszú tincseitől egy film kedvéért, sokkal agresszívabb és fiúsabb lett a külseje, ám ezeken a fotókon szerintem jól kihasználták az így előtérbe került karaktert.

Megosztás:
3 komment

Címkék: twilight

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

theba 2009.10.04. 19:45:24

különleges arca van a csajszinak,nem tudom eldönteni,hogy szép vagy csak érdekes...de szerintem nagyon hasonlít szegény Brad Renfro-ra kiskorában,mintha a huga lenne:
www.geocities.com/joshierc/pics/brad01.jpg

LJS 2009.10.06. 15:40:38

szerintem csúnya ez a lány...

Voguegirl 2009.10.06. 17:55:54

akármit viselhet,kenhetnek a fejére...nem bírom ezt a kiscsajt,még színésznőként sem nyutott számomra semmit.mindegyik filmjében ugyanazzal a bamba fejjel néz...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása