OurFashion

Különleges programajánló - Sárgi első kiállítása

2009.szeptember.30. 11:19

*Bianka*

2 komment

Azért is ajánlom figyelmetekbe ezt az igen különleges programot, mert már 22 éve élek (alszom) együtt egy - most már - kisség megkopott rózsaszín nyuszilánnyal. Tisztességes nevén Nyusz, minden utazásomkor velem tart és már rengeteg helyen lépte át az országhatárt.

Hasonló típus Sárgi maci is, akiről mellesleg rengeteg helyen és eseményen fényképet is készítettek gazdái. Sárgi kalandjairól most fotókiállítás nyílik a Carat Hotel Art Lounge és Galériában.

És hogy miért lehet ez érdekes a divatrajongók számára?

Azért mert Sárgi nagyon csinosan szeretett volna megjelenni a saját kiállításának megnyitójára, ezért terveztett magának ruhákat és egyedi kiegészítőket az Artista-val, Anh Tuannal, Je Suis Bellel és a KREA Kortárs Művészeti Iskola idén diplomázott diákjaival.

Ráadásul a megnyitó napjára Sárgika kapott egy szobát a fenti hotelben, melyet enteriőr stylist barátai saját ízlése szerint át is terveztek, és ahol az egyik szerencsés látogató eltölthet egy teljes éjszakát a maci társaságában.

Találkozzunk a kiállításmegnyitón szombat este!

 

Bemutatkozik Blogger SÁRGI
„1983-ban születtem Ukrajnában.  Egy sötét ágyneműtartóban töltöttem életem nagy részét, ahol volt időm elmélkedni. 2005-ben visszatértem a többiek közé.
Azóta egy percet sem unatkoztam. Figyelem a dolgokat és az embereket magam körül. Érdekes társaságokban fordulok meg.
Szeretem hallgatni, amikor az emberek beszélgetnek. Szeretek barátokkal lenni. Szeretek magamban lenni. Akkor nevetek, amikor valami tényleg nagyon vicces.
Azt gondolom, hogy a fontos dolgok nem bonyolult dolgok. Szoktam játszani, de nem vagyok játék. Mindenkinek meg van a maga dolga.
Nekem az a dolgom, hogy csak azzal foglalkozzam, amivel szeretek. Élményeimet megosztom másokkal.”

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OrulunkVincent? · http://www.minerva-szki.hu/szakkepzesek/marketing-es-reklamugyintezo.php 2009.09.30. 16:39:26

ez egy remek ötlet :) kicsit az amelie csodálatos életére emlékeztet amikor lefotóztatja a kertitörpét a világ különböző látványosságai előtt :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása