OurFashion

Donna Madonna

2009.szeptember.25. 14:03

**Anna**

7 komment

Madonna minden egyes megmozdulásával heves érzelmeket vált ki az őt körülvevő villágból. Valaki gyűlölködő tekintettel beszél róla, némelyek pedig magasba emelik az énekesnőt tehetsége, egyedi stílusa miatt. Tegnap reggel félálomban bekapcsoltam a Tv-t, majd kezemben a szokásos bögre kakaómmal leültem, hogy felébredjek. A bűvös doboz éppen Madonna új egyik új számát, a Celebrationt ontotta magából, az álmos tekintet ekkor már a múlté volt. Először azért, mert a kedvenc Balmain ruhámban illegeti magát a klipben. Utána pedig azért, mert annyit fogdossa magát röpke 3 perc alatt, ami reggel éhgyomorra még igazán nem megengedett látvány. Majdnem visszakerült a bögrébe az itókám, amikor lazán elkezdte vetkőztetni a 25 éves, valóban dögös Dj fiút.

Madonna vajon megöregszik valaha, vagy mindörökre tiniket megszégyenítő módon marad szexis? Halhatatlan módon mindig le fogja táncolni a fiatalabb generációt a porondról? Vagy egyszer úgy dönt, hogy ezt a tempót már nem bírja és eltűnik?

Megosztás:
7 komment

Címkék: madonna

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuuli (törölt) 2009.09.25. 15:56:54

Számomra ezzel a klippel kezdett egy kicsit sok lenni. Mostmár tényleg kicsit olyan "medveczky ilona" effektust érzek nála. Ezzel egyáltalán nem azt mondom, hogy tűnjön el, hanem szerintem egy icipicit talán visszafoghatná magát, mert szerintem ez már nem szexi...sajnos túl öreg hozzá .
..vagy én vagyok túl prűd, és túl fiatal? :)

Ms Groutesque 2009.09.25. 18:04:07

a ruha szuper és remekül néz ki ebben a klipben, de ez a magát fogdosás elég ciki... meg maga a zene sem tetszik, lélektelen, gépies nekem, régebben sztem jobb számai voltak, és jobb zenei stílusa.
Madonnát inkább tartom tehetséges üzletasszonynak és PR-osnak, mint énekesnőnek..

betonpanda 2009.09.25. 22:12:43

szerintem is halálgáz. nekem a bloodhound gang majmos klipjét juttatta eszembe... tudjátok, ez www.youtube.com/watch?v=8fqncj3G6tg

Voguegirl 2009.09.26. 09:05:33

én jobb számot vártam tőle.
fogdossa magát és nyalakszik a pasijával...ráadásul a lánya szeme előtt...oké hogy Madonna,de ez azért nekem sok...lehet csak én vagyok prűd és csak túl reagálom...

BabyFACE 2009.09.26. 14:10:38

Szerintem Ti vagytok prűdek! :P

1. Ez a dal nem több mint egy válogatásalbumhoz- amelyen a bulis Madonna slágerek a hangsúlyosak - készült nyári sláger, a dalszöveg pedig utal a régi klasszikusokra, mint az Into The Groove vagy a Hung Up. És valóban nem egy korszakalkotó valami, de szerintem tök jó

2. Ha valaki Madonnáról ír, miért nem lehet kihagyni a korát? Olyan unalmas, hogy minden kritikában, vagy cikkben külön bekezdést szentelnek a korának, legyen az akár pozitív, akár negatív. Ha van valaki, aki teljes mértékben "kortalan", ikonikus, és örökzöld, az Madonna! Medveczky Ilona pedig buta, giccses, nehogy már egy lapon emlegessük Madonnával... :)

3. Mi a baj azzal, hogy megcsókolja a fiatal pasiját és később a lányának is jut egy másodpercnyi szerep a videóban? Lola nem tudná, hogy új pasija van Anyucinak? És nem tudná ogy szoktak csókolózni (is)? Dugja el a pasiját? :P Túl jó pasi, ahhoz Jesus Luz, hogy akárki elől is rejtegetnie kelljen.

A ruha amúgy nagyon jó valóban, és a csizmája is dögös!

Voguegirl 2009.09.27. 12:08:02

nyilván Lourdes is tudja milyen az anyja...és azzal nincs is semmi baj ha előtte smárolnak,de azért a lányom előtt nem vetköztetném le a pasim aki a fiam is lehetne...mondjuk kiváncsi lennék h mit szólnál ha anyukád Jesus-t vetköztetné és smárolná...én nem nagyon díjaznám.

BabyFACE 2009.09.27. 20:07:40

Azért nem egy az egyben előtte vetkőzteti le :)

Megkockáztatom, hogy Lourdes azzal is tisztában van,hogy ez csak egy videóklip és annak is csak egy jelenete... és csak egy nyamvadt csók, nem hardcore pornó :P

Egyébként,ha már így személyeskedünk... :D én büszke lennék, hogyha olyan divatos és vagány anyukám lenne mint Madonna, és röhögnék azon, akiknek ez problémát okoz, hogy egy fiatal pasival jár, aki egyből felkapott model lett és még a videóban is szerepel.

Ezek a hozzászólások is bizonyítják, hogy ismét elérte amit akar: veszik az albumot,mint a cukrot, a DJ-k imádják a Celebrationt, még a pletykalapoknak is megvan a téma, és igenis megmutatja, hogy egy helyes, fiatal pasija van. Tényleg tehetséges PR-os! :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása