OurFashion

Leheletnyi sarok

2009.szeptember.16. 22:25

**Anna**

3 komment

Megtaláltam a világ legfinomabb és legkecsesebb sarkait, amik valaha cipőket tartottak. A Kerrie Luft által megálmodott kollekció minden egyes darabja elegáns, nőies és játékos, semmiféle fantáziát nem nélkülöznek. Áttört formái annyira lágyak, hogy viselője szinte a levegőben érezheti magát. Ívesek és gyönyrűek ezek az Art Nouveau inspirálta cipellők, Hamupipőke sem álmodhat szebbekről. Minden hercegnek ezzel kell közelednie az általa kiszemelt királylányhoz, egyből könnyebb lenne az élet. Szívemből hatalmas love!

Megosztás:
3 komment

Címkék: cipő szandál

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

quika · http://purple-weed.blogspot.com/ 2009.09.17. 20:34:35

Egyrészt nem igazán tetszenek, másrészt az első prototípus sarkára nem mernék ráállni, félnék hogy összerogyik.

SugarPoppy 2009.09.18. 10:08:04

Hát ezek már inkább szobrok annyira szépek:D..Love!!!

fruitella 2009.09.29. 11:02:28

nem tudom, tetszik is, meg nem is... nem biztos, hogy fél napot végig tudnék benne menni, félnék, hogy eltörik, de egy-egy alkalomra az első és az utolsó előtti darab szóba jöhetne :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása