OurFashion

Victoria Beckham 2010 spring/summer

2009.szeptember.15. 12:07

*Bianka*

2 komment

New Yorkban mindenki ott van, mindenki bemutat, mégsem láttam még olyan kollekciót valamiért idén, amire rögtön rávágtam: "Igen, ettől leesik az állam!". Vesézzük most ki együtt, Victoria Beckham következő tavaszi-nyári kollekcióját. Beckhamné olyannyira konzervatív ruhákat mutatott be, hogy rá sem ismertem. Eddig is tetszett neki ez a legyünk nagyon elegánsak és finomak vonal, de a 2010 kollekció annyira letisztult és geometrikus, hogy sokszor már-már unalmas. Néhány ruhánál a szín visz egy kis életet a kollekcióba, de általában még az sem dobja fel az összeállításokat, mivel a szürke, fekete és sötétkék dominált a kifutón. 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ibiza Hippie · http://shoesaremyloves.blog.hu/ 2011.03.17. 12:11:46

Szerintem szép és elegáns ruhák, bár nem kifejezetten hétköznapra valók (hacsak nem olyan helyen dolgozik az ember), hanem inkább elegánsabb eseményekre.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása