OurFashion

Az MTV és a vörös szőnyeg esete

2009.szeptember.14. 15:56

**Anna**

5 komment

Ma éjjel került sor az MTV Video Awardsra New Yorkban, természetesen mindenki kitett magáért, mint a bavonullás közben, mint pedig a fellépőruhák tekintetében is. A sztárok egymást felülmúlva érkeztek meg a kapukhoz, Pink egy hatalmas tűzoltó autón gördült be az eseményre, megannyi tűzoltó társaságában. Taylor Swift igazán Hamupipőkének érezhette magát a lovak húzta csillogó villogó hintóban, Lady Gaga pedig a Mupet Show-ból ismert békával dumcsizott egyet a díjkiosztó előtt. No de térjuk inkább a tárgyra, én már napok óta gondolkodtam, vajon ki milyen őrültséggel vagy gyönyörűséggel fogja meglepni a közönséget.

Beyoncé kivételesen nem vitte túlzásba istenien nőies vonalait, végre nem úgy néz ki, mint akit zsírral csúsztattak be a ruhájába. Nagyon jól áll neki a piros, nem fogok rá rosszat mondani, imádom.

 Jennifer Lopez számomra nem a legfinomabb ízlés megformálója, valahogy mindig feldobja valami olyannal a szettjét, amit sokkal inkább kellett volna otthon hagynia. Szokását most is megtartotta, vígan és büszlén viselte ez a bársony nyak és karmelegítőt. Sajnos már ő sem a régi, hol vannak azok a köldökig kivágott, botrányokat felkavaró ruhaköltemények. Mostanra egyszerűen unalmas.

Taylor Swift ruhája és sminke tökéltes, mint egy valódi hercegnő. Az összhatáson számomra azonban sokat rontott a nagyzoló belépő, valamint a zseniális hang hiánya.

Katy Perry most is a szokott formáját hozza, provokatív,futurisztikus, vidám és csillogó. Mint valami szuperhős bevetés előtt.

Nelly Furtado ruhája számomra a megtestesült, illetve inkább némi textilből és kövekből megformázott álom. Az idei szezon kollekcióiból mindenképpen ez a kedvenc darabom.

Amber Rose ízléstelenségén az hiszem már csak nevetni lehet. Hatalmas combok, lógó mellek, hiperprimitív tekintet, megspékelve egy testre simuló kígyónő jelmezzel. Gratulálok!

Pinknek és Shakiranak sikerült ugyan abban a ruhában megjelenniük, habár stílusuk teljesen különböző. Az ilyen véletleneket soha nem értettem, hiszen számukra a lehetőségek száma végtelen. Mint két boldog hostess lány.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás:
5 komment

Címkék: mtv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toroanna 2009.09.14. 16:12:35

gáz hogy ugyanabban a ruhában mentek, mondjuk egyértelműen pinkhez illik jobban, bár nem mondanám még igy sem hogy tetszik.

toroanna 2009.09.14. 16:14:08

illetve beyonce sem tetszik pirosminiben. talán akkor már inkább egy hosszú jobb lett volna, tul sok minden van kint és talán nem pont az előnyösök vannak hangsúlyozva.

Hyden 2009.09.14. 21:43:35

Ezt a ruhát nem hogy egyszerre, hanem amúgy is gáz felvenni. Olcsó dominaszerkó. Pink meg játszhatna a Rocky Horror Picture Show-ban ezzel a fejjel.

Voguegirl 2009.09.15. 12:18:14

hát igen...
mondjuk nálam már megint KStew csapta ki a biztosítékot...ez a nő tuti szívat.nem hiszem el h nem tud normálisan kinézni!

macimez 2009.09.15. 13:21:15

beyonce tényleg jó(: és ahaja..imádom..meg katy perry..a többi kb elhanyagolható
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása