OurFashion

Neked ki az ikon?

2009.szeptember.11. 20:29

**Anna**

3 komment

Idén másodszorra rendezték meg a Triumph Inspiration Award-ot, mostanra pedig már az utolsó fázisnál tart a verseny. A döntősök rajthoz álltak, hogy megmérkőzzenek egymással a kifutón a zsűri előtt. Az idei témaként egy inspiráló ikont kellett a jelentkezőknek választani, hogy végül a vonalak és színek egy fantáziadús fehérneműnek adjanak formát. Tavaly egy magyar lánynak is sikerült a döntősök közé kerülni, most azonban sajnos senkit nem delegálhattunk kis hazánkból. A pályázat célja nem az, hogy hordható, mindennapi alsóneműk tervei szülessenek meg, egy ötletes és furcsa összeállítás alkotója viheti el a fődíjat.

A választott ikonok nagyon változatosak, valakinek a fény jelent mindent, egyeseknek pedig Amy Winehouse kellett a legjobbak közé kerüléshez. Van itt minden mi szem szájnak ingere, némelyik valóban nagyon szexisre sikeredett, mások pedig inkább jelmezszerűek lettek. Még mielőtt megnéznétek a honlapot esetleges szavazás céljából, érdekelne, hogy az ide került szetteket ki, vagy mi inspirálhatta szerintetek.

http://www.triumph-inspiration-award.com/

Megosztás:
3 komment

Címkék: érdekesség fehérnemű triumph

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Domesticdragon · http://domesticdragon.blogspot.com/ 2009.09.12. 10:42:27

Chaplin,Csajkovszkij,Naomi Campell,Tina Turner,Casanova....
ez csak tipp....

copykate (törölt) · http://copykate.blog.hu/ 2009.09.13. 14:56:40

bah az uccsó képen olyan a pocija mint az 5 éves unokahugomnak
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása