OurFashion

Hazai fiatal tervezők New Yorkban

2009.szeptember.08. 17:49

*Bianka*

3 komment

A büszkeség egyre inkább eltölt, hiszen szinte bármilyen nagyobb fashion week-en találkozok már magyar nevekkel. A Je Suis Belle nemrég Berlinben mutatta be legújabb kollekcióját, a hónap végén a bécsi divathéten Konsánszky Dóra és az Artista ruháit is megcsodálhatjuk és most már a New Yorki-i divathétet sem lehet megrendezni magyar érdekeltség nélkül, hiszen a New York-i Magyar Évad keretein belül a Use, Anh Tuan és a Je Suis Belle is a tengeren túlra utazik.

A magyar tervezőcsapatok egy speciális módot választottak, hogy bekerüljenek az egyik legnagyobb divathét alatt a New York-i köztudatba. Az esemény helyszínétől csupán pár méterre nyílvános utcai fotózásokat tartanak szeptember 12. és 16. között, előre meghatározott időpontokban. A fotózás alatt régi 8 x 10-es polaroid képek készülnek, amikből a negyedik nap végére egy mini kiállítás is kialakul. 

Már alig várom a fejleményeket, és fantasztikus ötletnek tartom ezt a megmozdulást, sok sikert és remek spontán fotókat kívánok! Ha pedig valamelyik lelkes New York-i magyar olvasónk arra jár, akkor várjuk a képeket és a beszámolót is!

Fotó: Use - Facebook page

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bollaeszter 2009.09.09. 08:54:30

Ezek tényleg nagyon jó hírek, sok sikert kívánok nekik!
Az utcai fotózás jó ötlet, látványos és érdekes is. A kiállítást szívesen megnézném...

InventivePoint · http://inventivepoint.blogspot.com/ 2009.09.10. 01:25:47

Mindenkepp megnezem oket es kuldok kepeket nektek is!!!! Nem tudjatok a cimet, hogy hol lesznek?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása