OurFashion

Celebgőzös Coin megnyitó - tetszetős ruhákkal

2009.szeptember.06. 12:43

fashionista

11 komment

Csütörtökön az OurFashion csapata is kivonult a Coin megnyitóra. Mivel az egész sajtó tele volt Paris Hilton minden apró lépésével, így ezt a témát nem boncolgatom újra, hanem csak elmesélem, szeritem milyen maga az áruház és a kínlata.

Na jó, pár megjegyzés a pletykaéheseknek: Paris alacsony. Csillogó kékeszöld ruhát viselt fejpánttal. Doug vele volt. Olyan fejet vágott, mint egy ártatlan ötéves kislány és bárgyú mosoly ül az arcán 24/7. A kollekciója nem egy nagy eresztés, semmit nem találtam benne, ami egy kicsit is tetszene.


A magyar celebvilág apraja-nagyja is felvonult az eseményen. Az összes lány aki FHM/CKM/Playboy címlapon szerepelt már valaha, pózolt a fotósoknak itt is: Bódy Sylvi feketében, Dukai Regina Zimány Lindával érkezett, Horváth Éva túl volt sminkelve és megjelent Debreceni Zita is, aki magasan záródó csíkos selyemingében és magas derekú nadrágjában sokkal elegánsabb volt egyedül, mint az előbb említett bagázs együttvéve.

Gianni Annoni hevesen gesztikulált, David Merlini balhézott a hoszteszekkel, hogy miért nincs rajta a listán, Kammerer Zoltán nagyon alulöltözte a rendezvényt - szerencsére lazán fogta fel és nevetett a saját hibáján. Steiner Kristóf viselte az este legfurcsább öltözékét, egy fehér, feketével tűzött és hímzett hosszú kaftánt.

Szekeres Nóra nagyon csinos volt natúrszínű flitteres miniruhájában és hihetetlenül természetesen viselkedett - nem úgy, mint Valkó Eszter, aki kijelentette, hogy 'ha még 20 percet kell várnom Parisre, nem érdekel, én hazamegyek'! Szerintem sem Parist, sem bennünket nem ért volna nagy trauma, ha így is tesz. Kíváncsiak vagytok még valakire az este résztvevői közül?  

De következzen a lényeg: A Palazzo Dorottyát gyönyörűen felújították, kívül-belül eleganciát sugároz, így valóban ideális választás volt a Coin számára, hogy betörjön Magyarországra és ebbe a csodás épületbe helyezze a székhelyét. Elegáns és óriási beauty osztálya van, csodás ékszereket és minőségi lakberendezési termékeket is kapni, de természetesen a férfi-női ruhaosztály és a kiegészítők a lényeg. Mivel az üzlet multibrand, így szabadon lehet válogatni a nagy márkák pl. az Armani Jeans és a Richmond kínálatából vagy itt az ideje megismerkedni itthon kevésbé ismert brandekkel mint pl. Liu Jo-val is. 

A képekért köszönet Gyémánt Balázsnak!

Az előbb említett márkák mellett szerintem érdemes egy látogatást megejteni az OVS Industry (Oviesse) részre is, ahol a fiatalos és elérhető árú (kb. Bershka árfekvés) cuccokat kapni. Nekem ez jött be a legjobban, tényleg az én pénztárcámhoz méretezett az árképzésük és van pár csodás holmijuk is - megér egy látogatást. Íme a kedvenceim:

Az egyik legszebb darab ez a klasszikus ballonkabát, amelyet a gallérnál látható barna díszszegés tesz egyedivé.

Szőlőfürtszerű bogyós sálak őszre.

Szerelmem a mintás-hippis barna-türkíz tunika. 8500 Ft körüli áron lehet megvenni a szezon egyik legmenőbb darabját.

A próbababa is ebbe öltözött.


 

 

Megosztás:
11 komment

Címkék: coin ovs industry

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Otthon édes 2009.09.06. 11:33:04

Rém szánalmas, ahogy ezek a magyar Playmatek ott pózolnak a karfán.

☺Lili☺ 2009.09.06. 12:53:29

imádom a beszámolót! viszont Paris fejpántjától rosszul vagyok!

eszterotika · http://eszterotika.blog.hu 2009.09.06. 13:18:23

Ez az első olyan beszámoló az estről, ami tetszik... a kabát meg tényleg klassz!

toroanna 2009.09.06. 13:23:45

zitáról nem tud valaki belinkelni egy fotot? kiváncsi vagyok hogy nézett ki.

InventivePoint · http://inventivepoint.blogspot.com/ 2009.09.06. 15:05:31

Így ha én is értesülök a magyar celebekről! Imádom ezt a blogot!!! :))
Nem hiszem el, hogy Paris Hilton otthon promotereskedik, mondjuk érthető, hisz itt Amcsiban senki nem vesz semmit amin a neve rajta van.

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2009.09.06. 22:12:13

azt mondjátok meg nekem, hogy ki az a Bódy Szilvivel mert fogalmam sincs és egész este nem jöttem rá :)

specli 2009.09.06. 23:16:18

Liu Jo felsőm nekem is van és nagyon szeretm.Jó az anyaga(picit bolyhos csak pedig kb 3 éves és egy időben eléggé sokat hordtam),a mintája pedig olyan mintha egy mellényes felső mögül kilátszana a fehérnemű.

Hyden 2009.09.06. 23:20:02

Mi is voltunk a megnyitón. A hely csodaszép, a magyar celebek pedig szánalmasak voltak. Tényleg egyedül Debreczeni Zita nézett ki jól, amin magam is meglepődtem. Még Paris Hilton-t is verte, mert szegény olyan semmilyen volt, hogy semmilyen :D A ruhák amiket az OVS árul, valóban Bershka színvonal, de sajnos a minőség is, tehát én ott tuti nem fogok találni magamnak semmit :( Azt a kabátot én is néztem, de az anyaga nem volt az igazi....

*Évi* · http://londonfever.freeblog.hu 2009.09.07. 12:53:53

Én a Dukai Reginától vagyok ki. Egyszerűen nem láttam még "Jól" kinézni. A haja meg mindig zsíros (hatású) és béna. Zitára én is kiváncsi lennék, ha lenne róla kép.

belzebubó 2009.09.07. 16:34:55

Itt van Zita:

www.noilapozo.hu/20090905/magyar_hiressegek_a_coin_uzlethaz_megnyitojan?gid=276&pic=4

Bódi Szilvinek pedig komolyan meg kellene fontolnia,hogy stylistot váltson,mert nem megyünk koktélruhában Lady Dior Bag-gel fogadásra.Ide egy boritéktáska elég lett volna,ráadásul kora előrehaladtával dekoltázsa megnehezedett,és a nagy cici villantás NEM MENŐ!

Dukay Regina,pedig amióta megkapta az exétől ezt a Gucci Indy bag-et,állandóan ezzel látni minden celebgyűlésen és már unalmas,ahogy a ruhája többi része is.van neki biztos más táskája is,nem kell az egyetlen high fashion darabját mutogatni 35-szörre.

beryl 2009.09.07. 19:30:15

átlapoztam a belinkelt nőilapozót, brrrrr, kirázott a hideg. gyorsan megnéztem a vogue italia képeit alant, hogy ne érjen maradandó károsodás. a celebecskékkel is meg kéne nézetni, hátha rájönnének mi az a szép ruha
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása