OurFashion

Tömeg a Guccinál

2009.augusztus.18. 20:41

**Anna**

5 komment

A Gucci téli kampányában egy kisebb osztállyal találjuk magunkat szembe, elsőre azt sem tudja az ember, hova nézzen. Itt egy láb, ott egy nő, a háttérből egy férfi akar velünk szemkontaktust teremteni. A kevesebb néha több elv lehet hogy hatásosabb lett volna, sokkal szebben ki lehetett volna hangsúlyozni a fantasztikusan csillogó, kékséges ruhákat. A képek Inez & Vinoodh gépei által születtek meg, a modellek pedig Anja Rubik, Natsha Poly, Myf Shepherd és Raquel Zimmermann, mindannyian többször jelenve meg a fotókon. Nekem mindig is szívem csücske lesz a Gucci logómentes övezete, most is bizonyította a ház, hogy nem véletlenül vannak még mindig az élvonalban.

Megosztás:
5 komment

Címkék: tél gucci

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beryl 2009.08.18. 20:58:15

jó lenne 1 központi emailcím, ahova be lehetne írni, ha korrigálni kéne valamit a post-ban. csak segítségképpen mondom, kommentelgetni nem szeretek ilyeneket

InventivePoint · http://inventivepoint.blogspot.com/ 2009.08.18. 23:06:09

Hat igen, teljesen egyetertek azzal, hogy a kampany kepek elegge zsufoltak. Az mindekepp kiderul, hogy a kek es szurke lesz a dominans szin a telen.

pushit 2009.08.19. 10:30:09

én nem értem, hogy mi baja van mindenkinek ezzel a kampánnyal, legalább nem az a szokványos elrendezési technika, a lényeg így is mindenkinek átjön, nem?

Ginevra1986 2009.08.20. 10:16:14

És Freia Beha..őt kifelejtetted a felsorolásból....:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása