OurFashion

A Zara 2009/10-es őszi-téli kollekciója I.

2009.augusztus.05. 11:49

fashionista

7 komment

Ebben a válogatásban a fiataloknak szóló kollekció képeiből szemezgetek. Nem estem hasra a fazonoktól és a fekete-fehér-szürke-bézs színektől sem. Követelem vissza a drágakőszínekben tobzódó tavalyi telet, mert ez a mostani nem fog nekem tetszeni. Sőt, sokkal több rosszat tudok elmondani erről a kollekcióról, mint jót.

A szemtelen Balmain benyúlások sorozatata a Zaránál a következő szezonban is folytatódik, és a szemmel láthatóan is nagyon gyenge kivitelű műszőrme dzsekik sem nyerték el a tetszésemet. A farmeringek sem. A divatfotók sem.

Csak én vagyon túl szőrszálhasogató, vagy szerintetek sem egy átütő anyaggal állunk szemben?

fall-autumn-collection-zara 

sweater-and-jean-jacket

military-style-jackets

grunge-shirts

leopard-print-jackets

Forrás: Nitrolicious

Megosztás:
7 komment

Címkék: ősz tél zara

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SugarPoppy 2009.08.05. 13:47:10

elég unalmas...semmi újat nem látok

andygibb 2009.08.05. 14:01:58

isten óvjon attól, hogy a farmering megint divatba jöjjön.

weloveu 2009.08.05. 15:47:32

de ellentétben ha megnézed, vagyis gondolom már láttad a a 'basic'-nek szánt kollekciót, (az is lehet sőt balmain-es) nagyon szép és letisztult.
inkább hozzák ezt a minimalista színvilágot mint a sok neonszínt...arra ott van a többi inditex vállalat.

weloveu 2009.08.05. 15:48:53

és mégannyit, hogy a zara koncepciója régen is az volt, hogy a divatházak ruháit hozza le, elérhető közelségbe...ez minden évben így van.gondolom így is lesz.mert igény és kereslet van rá.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2009.08.05. 16:40:40

@weloveu: letisztult, de nekem nagyon unalmas is, bocsánat. Nincsenek benne -számomra- szívdobogtató megodások, középszerű az egész
Ami meg jó lenne, az sem új, mert minden szabást láttam az 1 évvel ezelőtti divatshowkon. tudom, hogy a high-street fashion erről szól, de legalább mások próbálkoznak kollaborációkkal és saját tervezésekkel is, míg a zara idén csak copy paste-t csinált :S

beryl 2009.08.05. 20:13:08

engem nem zavar, ha lehet találni letisztult alapdarabokat, szerintem az nagyon is fontos lenne, de én még csak olyanokat sem látok a zarában évek óta. annyira kínai lett sajna

weloveu 2009.08.06. 14:54:28

fashionista:
ez a kampány része...gondolj bele mennyivel kelendőbbek a ruhák ha azt látják, hogy jéé ez pont olyan mint az a balmain kabát,blézer akármi.elérhető áron van.kell.persze, hogy kell.
biztos kerülnek elő olyan darabok is amelyek nem beazonsíthatóak, netán saját tervezés...ha azokat dobod be, azokat senki nem ismeri fel....így már nem lenne akkor a pr a visszhang...mert ha ebbe is belegondolsz...majd mindenki erről beszél, hogy copy vagy nem...máris kész a reklám...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása