OurFashion

Képriport és Programajánló

2009.július.15. 20:48

*Bianka*

3 komment

        Egy forró júliusi estén a Liszt Ferenc tér felől gurultunk keresztül a Király utcán, keresgéltük a Carat Hotelt, ahol a KREA Divattervező és Stylist szakos diákjainak zártkörű kiállításmegnyitója kezdődött. Aztán az utca vége felé megpillantottam a kivilágított hotelt, nem lehetett eltéveszteni, hiszen magyarországi vizsonylatban feltünően jól öltözött és meglehetősen mosolygós emberek borozgattak már a galéria előtt.

    A hotelben a kiállítással együtt nyílt meg a város új galériája ami egyben Art Lounge-ként is szolgál a jövőben. A kiállításon sétálgatva a tömegben, figyeltem miről beszélgetnek a vendégek. Röpködtek a gratulációk, a bemutatkozások, minden sarokban jövendőbeli együttműködéseket egyeztettek az emberek és akkor megütötte a fülemet egy mondat: "Úgy érzem, mintha New York közepén lennék, valami végre elindult Magyarországon is"! Az ötvenes úriember elkapott gondolata tökéletesen jellemezte az estét, amit a kiállított képek és ruhák mellett az ad-hoc divatbemutató dobott fel a legjobban, mivel a megnyitó alatt "beépített emberek" viselték a tervezők ruháit. Ez azért volt remek ötlet, mert mindenki láthatta, hogyan állnak a tervezett ruhák igazi hús-vér nőkön, és nem csak a vékonyka modelleken.

Ha valaki igazi divatrajongó és érdekli a végzősök munkája, vagy ha esetleg ruhát szeretne vásárolni a friss tervezőktől, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a Király utca 6. alatti Carat Hotelbe szeptember 15-ig bármely nap 10-24 óráig. A belépés díjtalan!

Fotó: Juhász Péter

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mademoiselle.Fashion 2009.07.15. 21:42:31

Nagyon tetszik mind3 ruha,ami a képeken van..
Bianka,megtudnád mondani,hogy milyen árban mozognak ezek a szépségek?

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2009.07.16. 14:05:39

@Mademoiselle.Fashion: az àrak nincsenek kiirva, de minden kollekcionàl ott van a tervezö elèrhetösège. Mivel "kezdö" kollekciok szerintem meg lehet egyezni valami mindenki szàmàra jò àrban:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása